Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[ Dodano: 2008-08-26, 21:13 ]
kurde isabel tez shakowali tak jak buxto i crewbuxa tez chyba ten atak Ddos, mam nadzieje, że isabel szybko sobie z tym poradzi
teraz już płacą tylko "premiumom" :-) no ale jak ktoś ma ponad 1600$ na koncie, kupno premium za (chyba, nie jestem w tej firmie) 80$ to żaden problem :-P
coś sie pogorszyło znacznie w isabel nie płacą już standard koszt premium 9$ na miesiąc to nie dużo licze, że 5 i 6 wypłate jeszcze zdąrze dostać zanim sie zescamią
zlecone to ja mam 6 września i popełniłem błąd jakbym zlecił na pay pal to już bym kase dostał, a zleciłem na alert bo pay pal nie mam zweryfikowanego i czasami pay pal ma odchyły, a na alert niestety teraz na isabel na wypłaty czeka się sporo dłużej , poczekam jeszcze tydzień i napisze emial do isabel