Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dodam jeszcze, że miałem -0,40zł po ich ostatnich kombinacjach. Teraz, w czasie kolejnego zaprowadzania porządku, sami przeliczyli moje euro na złotówki, żeby pierwotny stan złotych się zgadzał. No i wiadomo, że jak przeliczali to według swojego złodziejskiego przelicznika. Nie wiem, czy mogą mnie jeszcze czymś zaskoczyć...
Cytat:Dziękujemy za dostarczone dotychczas informacje i dokumenty. Zanim
przywrócimy pełny dostęp do Twojego konta, prosimy o wykonanie poniższych
kroków:
- Prześlij kopie oryginalnych rachunków lub faktur dotyczących zakupu lub
nabycia przedmiotów, które sprzedajesz, razem z nazwą i numerem telefonu
dostawcy (lub dostawców).
***Jeżeli nie posiadasz wyżej wymienionych faktur***, uprzejmie prosimy o
dodatkowe informacje odnonśnie transakcji:
1. Pełen opis sprzedanego towaru, oraz jego wartość.
Jeżeli transakcja dotyczy usługi, prosze ją scharakteryzować.
2. Potwierdzenie, że towar został otrzymany. Sprzedawcę prosimy o
dostarczenie dowodu doręczenia (numer systemu monitorowania przesyłki)
3. Szczegóły odnośnie jakichkolwiek innych opłat czy transakcji związanych
z tą transakcją.
4. Szczegóły odnośnie związku pomiędzy kontami sprzedającego i kupującego.
Przecież nie oddam im mojej kasy. Złodzieja się goni, a nie macha chusteczką na pożegnanie.
Napisałem tymczasem, że przelewy był do kolegów, organizowaliśmy różne konkursy forumowe. :idea: I mają konkretnie napisać, które transakcje budzą ich wątpliwości.
no nie no... to juz jest przesada co oni wyprawiaja... ale wiecie, chyba tylko na userach z tego forum sie uwzieli bo ja tu krotko jestem i mi nic... :-?