Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] Earn.nu

Autor Wiadomość

Sprawdź:
A w jakich terminach w ogóle wypłacają??

Nie wiem wlasnie wie ktos juz kiedy bede te automatyczne wyplaty ?

mrozio napisał(a):Nie wiem wlasnie wie ktos juz kiedy bede te automatyczne wyplaty ?

A kto to wie...??
Oni coś za długo to AP weryfikują...

Według mnie nie będzie...

Właśnie nie mogę tego pojąc co to za problem...??

Przecież oni to tylko napisali żeby klientów skusić... :-|
:-| chyba :-|

nie bardzo rozumiem, dlaczego w tagu jest [płaci], skoro nie ma tu ani jednego dowodu wypłaty, tylko jakieś mrzonki o automatycznych wypłatach ...

MarSZaL, zgadzam się, z tymi automatycznymi wypłatami to chyba tylko wielka ściema ! 8-)

a wlasnie, moglby mi ktos wytlumaczyc na jakiej zasadzie te instanty dzialaja? strona / baza jest podlaczona do konta ap, tak?

W końcu doczekałem się minimum... jutro zlecam wypłatę... zobaczę czy ja dostane :->

Mam wspaniala wiadomosc dla tych, ktorzy sie tu zarejestrowali !!
Uwaga! Aktualnie strona jest Offline, poniewaz musza wyplacic kase wszystkim uzytkownikom. Zajmie im to okolo 7 - 6 dni ( mysle ze znow trzeba bedzie zmienic na tag [PŁACI] ). Jezeli juz wszystko wyplaca, wlaczaja strone i uwaga...... wprowadzaja automatyczne wypłaty !! :-> Ja juz sie nie moge doczekac :-|

Wszyskie te informacje znalazlem na ich Forum

Cytat:Mam wspaniala wiadomosc dla tych, ktorzy sie tu zarejestrowali !!
Uwaga! Aktualnie strona jest Offline, poniewaz musza wyplacic kase wszystkim uzytkownikom. Zajmie im to okolo 7 - 6 dni ( mysle ze znow trzeba bedzie zmienic na tag [PŁACI] ). Jezeli juz wszystko wyplaca, wlaczaja strone i uwaga...... wprowadzaja automatyczne wypłaty !! Ja juz sie nie moge doczekac

Wszyskie te informacje znalazlem na ich Forum

Zgadza się,właśnie dostałem wypłatę,dowód w dziale zapłaciły.
Wątek zamknięty