Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zakładka Play i zmieniony desing !!

Autor Wiadomość
RE: Zakładka Play i zmieniony desing !!
Sprawdź:
(21-02-2010 20:09)gumowy_romek napisał(a):  Ja za filmik dostałem 4PTZ (z z-list). Jeśli ktoś jest no-lifem to można policzyc, że dziennie obejży 50 filmików po 4-5 minut, a za każdy dostanie 4PTZ czyli 200PTZ dziennie. 2 tygodnie oglądania filmików i będzie można się cieszyc z zamawiania Xboxa360 Big Grin

jeśli byłoby 200ptz dziennie to psp byłoby za 60 000 ptz
moim zdaniem 2 max 3 filmy będą na początku a potem po jednym ewentualnie jedna gra jeden film
Coś mi się wydaje, że postawią jakieś limity... albo i nie Big Grin

(21-02-2010 20:09)gumowy_romek napisał(a):  Ja za filmik dostałem 4PTZ (z z-list). Jeśli ktoś jest no-lifem to można policzyc, że dziennie obejży 50 filmików po 4-5 minut, a za każdy dostanie 4PTZ czyli 200PTZ dziennie. 2 tygodnie oglądania filmików i będzie można się cieszyc z zamawiania Xboxa360 Big Grin
limity postawią napewno Wink

Tak samo na restocku nie możesz wykupić więcej niż jednej nagrody
mi tez nie dziala
sony_st ma racje przecież wtedy nikt z domu by nie wychodził tylko oglądał filmiki na lockerz.com Tongue
filmików nie jest dużo, są do przełknięcia i nie zajmują całego dnia właśnie...

muzyka, którą umieścili przypadła mi do gustu Smile
Zaledwie 24 filmy, ale na pewno dadzą jakiś limit, do 4-5 filmów na dzień. Jak na razie oglądajcie ile możecie bo nie wiadomo.
Nie wydaje mi się by były limity w ilości w liczbie obejzanych filmów dziennie. Myślę się że będzie tak jak z dailies, nawet gdy obejzymy film z wczesniejszego dnia nie dostaniemy PtZ, a dziennie dodawanych filmów będzie nie więcej niż 5 jeśli nie mniej.
a w reedem podnieśli już ceny przedmiotów czy jeszcze nie? bo mi nie działa stronka..sprawdzał ktoś?czy podniosą po restocku dopiero?

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=460&login=krys...styl=Styl3]
Właśnei. Mnie się podoba: Fall Out Boy - A Weekend at Pete Rose's
Wątek zamknięty