Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-06-2021 18:32)Hasher napisał(a): Mówisz o mojej naiwności?
Nie tyczy to personalnie nikogo , piszę ogólnikowo ...
Ogólnikowo to kolego nie była to pierwsza transakcja z tą osobą. Na poprzedniej ładnie zarobiłem ale tam miałem akurat 100% pewności że zarobię. Nie wiedziałem tylko ile. Tu straciłem czujność po prostu
(25-06-2021 18:32)Hasher napisał(a): Mówisz o mojej naiwności?
Nie tyczy to personalnie nikogo , piszę ogólnikowo ...
Ogólnikowo to kolego nie była to pierwsza transakcja z tą osobą. Na poprzedniej ładnie zarobiłem ale tam miałem akurat 100% pewności że zarobię. Nie wiedziałem tylko ile. Tu straciłem czujność po prostu
Bywa wlasnie i tak, pewnie nie jedna osoba sie przejechala ale co zrobic ...
Stażem zarówno Tybjak i ja nie grzeszymy. To nic nie znaczy. Na konkurencyjnym forum widziałem ostatnio zbanowany pan z grupy ELITA za oszustwo więc czujność trzeba mieć zawsze. Mi niestety się wyłączyła. Krótki czas promocji nowy reflink z dużą ilością miejsc... Mówi się trudno. Nauczka na przyszłość...