Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zalezy kiedy kupiles. Jezeli po ostatnim restocku shopowym czyli po 30 pazdziernika to masz dostep na 95%. Lockerz poda na hallwayu przedzial czasowy kiedy nalezalo kupic ale badz dobrej mysli
(26-11-2010 22:53)Czarny767 napisał(a): Ej,mam pytanie. Niedługo kończy mi się UW , jak się skończy to nie będę miał dostępu?
Też mnie to ciekawi a zarazem martwi ... bo ostatnio nie miałem dostępu do restocku a kupiłem tapetę w terminie ... mam nadzieje że tym razem się to nie powtórzy
Dzieki wesolutki, bede mogl sie bardziej zastanowic i obmyslec moja technike dzialania
btw. Ludzie, ktorzy kupili UW lub w SHOPie pomiedzy 12 listopada 6:01, a 4 grudnia 5:59 maja dostep.
AHA, UWAGA. JEZELI KUPILISCIE COS W V-SHOP(DECALE) W TYM CZASIE TO TEZ MACIE DOSTEP !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2010 13:12 przez Nayare.)
Szczerze powiem, że te nagrody to porażka, a Ipad-y, o których było tak głośno to szkoda gadać... Kiedyś to przynajmniej jakiś wybór był a teraz jest pewnie 1 albo 2 (albo i wcale jak to się z macami zdarzało na restockach) i tyle...
---Edit
Czyli restock na 100% sobota albo niedziela, bo ma być w tym tygodniu a do 4 grudnia naszego czasu możliwość kupienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2010 15:59 przez wesolutki.)