Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bitland.Pro Nowy Projekt z Cloud Miningiem

Autor Wiadomość
RE: Bitland.Cash Nowy Projekt z Cloud Miningiem
Sprawdź:
(03-05-2020 09:03)BTC-analityk napisał(a):  łapią naiwnych inwestorków aby sobie nachapać BTC przed halvingiem Jerk

Cool Dobijam Doge i spróbujemy wypłacić jeśli nie uda się to znaczy że padło Sad
#Edit
Udało się mam już Doge na portfelu Smile
RE: Bitland.Pro Nowy Projekt z Cloud Miningiem
Nadal wypłaca Big Grin Jeśli ktoś jeszcze nie zarejestrował sie to jest okazja Huh
Jestem z refa.DZIWNE Że na chrome nie chciało wyswietlic capuchy ;p
nawet szybko idzie, w tydzien prawie 3 TRX wykopałem pokerface

BetVidi BOT. Zbieraj punkty, walcz o ranking.
https://tiny.pl/pyhqjrn38
poszło z refa Smile
co na ten moment warto kopać?
(09-05-2020 17:23)Granger19 napisał(a):  poszło z refa Smile
co na ten moment warto kopać?

Ja osobiście kopie Dogecoin Smile Fajny efekt wizualny i małe minimum do wypłaty.

(09-05-2020 12:39)vky napisał(a):  nawet szybko idzie, w tydzien prawie 3 TRX wykopałem pokerface

Bez wpłaty własnej dużo ci nie wykopie ale zawsze coś Smile Można zaprosić kilka osób albo odbierać cogodzinne bonusy.
Wszedłem z reflinka Smile Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno, bo chcę zainwestować około 30 $ . Kopie DOGE, wydaje mi się to najlepszą opcją
(10-05-2020 19:44)Bilooon napisał(a):  Wszedłem z reflinka Smile Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno, bo chcę zainwestować około 30 $ . Kopie DOGE, wydaje mi się to najlepszą opcją

Dziękuje bardzo Huh Ja osobiście jutro zlecam kolejną wypłatę w Doge Smile Potem będe już kopał na czysto z wypłaconym wkładem. Jeśli chcesz zainwestować wydaje mi się że jest jeszcze czas tzn. projekt trochę potrzyma choć zawsze jest ryzyko Cool
Warto teraz kopać i reinwestować TRX, ponieważ jest 10% bonusu do 15 maja Big Grin
(13-05-2020 15:04)Bilooon napisał(a):  Warto teraz kopać i reinwestować TRX, ponieważ jest 10% bonusu do 15 maja Big Grin

Pewnie, ja już nic nie wpłacam tylko cały czas nowe naliczenia i zobaczymy ile wpadnie.
Odpowiedz