(22-03-2020 19:11)kariolmax napisał(a): Problem jest taki, że zebrałbym chętnych wśród znajomych, którym polecam AirDropy, ale nie chcę, aby stracili na tej piramidzie finansowej. Logiczne jest, że musieliby oni nakłaniać kolejne osoby, aby samemu przynajmniej odzyskać włożone krypto. Jedyny pomysł dla mnie na uczestnictwo to wejście do grupy, która z automatu przydziela poleconych.
Masz rację, jest to piramida i każda osoba wchodząca w ten temat musi mieć tego świadomość. Ale też zysk jest fajny jak wchodzisz już na 3 lvl (wystarczy, że 6 osób pod Tobą wbije lvl 2) co nie jest takie trudne.
Ale z drugiej strony to co piszesz jest śmieszne, bo myślisz że ludzie których zaprosisz nie będą nic robili (Ty zrobisz bo zaprosisz osoby), a będą czerpały z tego zyski i tylko podnosiły poziom? Żadna grupa która działa nie przyjmie do siebie takich leni. Albo przyjmie, ale nie da gwarancji na zarobek, ani nawet zwrot.
Ja już jestem na plus, więc spokojnie obserwuje i rekrutuje następne osoby, aby pomóc tym którzy są pode mną (jak mam już swoje 2 osoby, to moich poleconych dostają osoby podemną oraz te niżej i niżej).