Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie akceptują banków, typu Revolut, czy BNC10.
Można wpłacić 0.01€ z banku, jakiegoś polskiego (na pewno działa też niemiecki N26) i wtedy nie wycofuje. Obie wpłaty zostają.
I bonus też wpada.
(11-01-2020 13:17)mintek14 napisał(a): Czy można doładować konto revolutem ?
Ja puściłem przelew przez Revoluta i dam znać ale myślę, że bez problemu powinno przejść.
Czy uznało Ci wpłatę revolutem ? Wpłaciłem tak samo i nie uznało
Wpłaciłem 2 euro, jak mam to teraz wypłacić ?
Mam konto ograniczone i nie mogę wypłacić, a żeby otworzyć nieograniczone to musze przejść wideo weryfikacje czego nie mam zamiaru robić, więc psu w dupę 2 euro stracone
Nie uznało mi wpłaty, 3 razy robiłem wideoweryfikację ale coś nie mogą im dojść te zdjęcia i nie przeszło mi. Wpłatę normalnie Ci wycofa na revolut z opłatą -0.3 euro
Nic mi nie cofnęło właśnie i kasa jest na koncie dodana neo finance w saldzie której wypłacić nie mogę. Czy kiedy mi to cofnie ?
Przed kilkunastoma minutami Neo Finance dopisało mi bonusy za zaproszone osoby - po 5€ za każdą + 1% z kwoty ich inwestycji.
Być może robią to pierwszego dnia miesiąca. Co warte podkreślenia te środki można od razu wypłacić.