(20-02-2019 21:25)buciu52 napisał(a): Podaj swój nick, wtedy Cię znajdę.
Nick SimonStudios. Masz przecież w podpisie.
(20-02-2019 23:55)kniew napisał(a): @[Shimeon] tak, żeby całkowicie zobrazować sobie powagę tej sprawy, mam pytanie... jak długo zbierałeś te 29zł na sejfiku?
2
Od końca października zeszłego roku. Ale mogłem więcej zarobić, bo przez pewien czas nie klikałem we wszystkie reklamy. No i też za mało kampanii wypełniłem.
(21-02-2019 17:37)RainbowDash napisał(a): Dobrze wiedzieć, że admini mają w sumie serwis w dupie 
Autor postu dostał już pozytywa, a ja z serwisu się zmywam
Admin* raczej, bo reszta, co tam siedzi, to moderatorzy. I dzięki wielkie za pozytywa. Cieszy mnie fakt, że są tacy ludzie tu na forum.
btw
(21-02-2019 02:33)markonix napisał(a): Opamiętaj się już może z tym gimnazjalnym tonem? Nie jesteśmy kolegami.
Gimnazjum to ja skończyłem ponad 5 lat temu. Nie wiem, co ty chciałeś osiągnąć tym zdaniem
(21-02-2019 02:33)markonix napisał(a): Nie interesuje mnie to ze względu na wspomniane wcześniej zasady NIEINGERENCJI w komentarze. Nie będę analizował kontaktów między użytkownikami zwłaszcza, że nie mam do tego praw, ani narzędzi, ani czasu, ani chęci.
Nie interesuje cię to, powiadasz? A co jeśli by każdy każdemu wystawiał negatywny komentarz rozpoczynający się na ch, k, s, p, też byś miał to w dupie? No brawo. Admin pierwsza klasa widzę. I nie kłam, że nie możesz z tym nic zrobić. Nie masz praw? Oczywiście, że masz pełne prawo. To ty jesteś właścicielem firmy, to ty pisałeś reg., więc proszę cię nie pisz takich bzdur o narzędziach już nie wspomnę
Nie masz czasu, chęci, ochoty? Masz przecież pięciu aktywnych moderatorów, którzy CODZIENNIE wchodzą na sejfika i moderują chat, odpowiadają na pytania użytkowników w komunikatorze. Oni nie mają takiej możliwości, aby usuwać opinie. Może najwyższa pora się nad tym zastanowić, aby dać im dodatkowe uprawnienia? Nie sądzisz? Tak jak napisałem wcześniej - nie wykręcaj się regulaminem. Nabór jest ciągle otwarty.
(21-02-2019 02:33)markonix napisał(a): Nie mam zamiaru Ci wystawiać żadnych pozytywnych opinii, ewentualnie negatyw za natręctwo i nachalność (20 wiadomości pod rząd, w wieczór, w niedzielę..), nie robię nigdy czegoś wbrew sobie.
Ale były przerwy i ja ci nie spamowałem tekstami typu "prosze sciagnij mi ta opinie" jak dziecko tylko normalnie, jak kulturalny człowiek, chciałem wyjaśnić sprawę, a ty po prostu zignorowałeś tę wiadomość.
ps: W wieczór, w niedzielę? A co mnie to interesuje, co ty w tej chwili robisz ??

Mógłbym nawet w nocy o północy do ciebie napisać
(21-02-2019 02:33)markonix napisał(a): Programy gdzie admini się mocno spouchwalali z użytkownikami i ulegali każdym naciskom zawsze źle kończą, generalnie wszystkie, które mi przychodzą na myśl już nie istnieją.
Źle się kończą? A co? Chcesz mnie zbanować na sejfiku?
(21-02-2019 02:33)markonix napisał(a): Brawo geniuszu. Skoro nikomu przez tyle lat ten tekst nie wpadł w oko, albo każdy go interpretował poprawnie to czemu miałbym go usuwać? Tekst wrócił w każdym razie, tylko w innej formie.
Nie wpadł w oko, bo najwyraźniej ludzie są/byli ślepi albo nie chcieli mieć "problemów" z "władzą". Ja natomiast jestem takim typem człowieka, który zawsze na coś reaguje. Jeśli coś mi się nie podoba to mam pełne prawo do własnego zdania, a tym nic z tym nie możesz zrobić