Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem po co Ci jezyk do zbierania truskawek czy innych tulipanow... Na miejscu zawsze sie znajdzie ktos kto Ci przetlumaczy nawet na migi co nalezy do Twoich obowiazkow.
Łatw jakikolwiek pokój, kupuj bilet, pakuj graty i w drogę
Mając troche oszczędności, coś tam znajdziesz, są Polacy w agencjach za granicą, szczególnie w UK
Sam wyjechałem i jak poznaje ten temat, to nie jest tak źle (ja nie znam języka) i nie uważam to za jakiś większy problem
Generalnie to bardziej się opłaca samemu sobie mieszkanie załatwić i mieć swój środek transportu.Agencje wtedy z Ciebie nie ściągają horendalnych cen za mieszkanie i dodatkowo za transport.Jednak taka opcja to na dłuższy wyjazd,bo raczej ciężko na 2/3 miesiące wynająć pokój/mieszkanie na własną rękę.
(26-08-2018 23:00)mach napisał(a): Ktoś jeszcze z Was wyjechał na kilka miesięcy za granice na zarobek bez zadnego doświadczenia oraz bez znajomosci jezyka ?
Ja byłem na miesiąc w Holandii, 3 tygodniu temu wróciłem można powiedzieć, że potraktowałem to jak wakacje Nie załuje, ale po prostu się przekonałem, że emigracja nie jest dla mnie i już nigdy nie będę chciał jechać. A na pewno nie przez agnecje tylko ewentualnie do jakiegoś znajomego
Ja od 4 miesięcy pracuję w Holandii przez agencję. Pierwszy mój wyjazd do pracy za granicę. Obaw było sporo, z angielskim u mnie na dwa razy, dogadać się dogadam ale trochę na zasadzie kali jesć, kali pić.
Spotkałem tu niejedną osobę bez znajomości języka, która daje radę.
UK- polecam. Tutaj życie naprawdę jest super jeśli myślisz o czymś więcej niż leżenie do góry kołami na socjalu. Tylko ten system 4/4 jest ciężki, albo to mi trudno przywyknąć