Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czary mary, gdzie są moje dolary?

Autor Wiadomość
RE: Start od zera na faceboku cpa/cpi
Sprawdź:
Dzisiaj mało pracy bo dzień na odpoczynek, tylko podbije posty na fb, ale od jutra ruszam ostro z celem osiągniecia 10$ dniówki.
Wczorajszy zarobek $5.78 , Lączny zarobek 11.03$
Bob5634 takie pytanie tak jak lecisz z tym ogads można content locker wbić na stronke z darmowym hostem domenom? jak np. prv.pl? czy będzie problem jakiś?
Cytat:Bob5634 takie pytanie tak jak lecisz z tym ogads można content locker wbić na stronke z darmowym hostem domenom? jak np. prv.pl? czy będzie problem jakiś?

Nie wiem dokładnie o co pytasz, żeby mieć locker na własnej domenie musisz mieć opcje uploadu plików np index albo og.php ( na każdym płatnym serwerze jest taka opcja, nie wiem jak na darmowym.) który jest potrzebny do opcjii custom domain. Możesz też na stronie dodać locker w <head> , ale nie wiem czy to zadziała na na poście.

Wczorajsze zarobki : $4.62 , Lączne : 15.65$
Na dzień dzisiejszy zabrałem się za testowanie nowych metod promocji na facebooku podpatrzonych u konkurencji Jerk2 . Zmieniłem też strukturę wrzucania postów z co 2/3 godzina na postowanie tylko kiedy jest największy ruch.
Pozdro Smile
Podsumowanie kolejnego dnia Big Grin
Wczorajsze zarobki : $3.44 , Lączne : 19.09$
Wczoraj spadek zarobków i zasięgów, dzisiaj wrzuciłem tylko posty bez lockera.
Odpuściłem sobie na razie nową metodę promocji, bo zauważyłem, że konkurencja rano wyleciała z banem Big Grin .
Na razie zostawiłem też twittera, bo stwierdziłem, że bez bota będzie ciężko a promowanie ręcznie zajmuje za dużo czasu.
Obecnie na razie celuje w osiągnieciu jak najlepszych zasięgów na fb, i potem przenieść wyciągnięte doświadczenie na promowanie innych nisz. Wink
Bob jak leci? Ja na razie nie monetyzuje ani Fanpage ani kont FB, ale chciałbym zobaczyć jak to u ciebie wygląda? Skąd bierzesz oferty i jeżeli to nie tajemnica jaką masz tematykę bloga?
Witam po przerwie Big Grin . Niestety przerwałem prowadzenie dziennika i zarabiania, ponieważ złapałem jakiegoś wirusa i zachorowałem. Ogólnie niewiele zrobiłem przez ten czas, starałem się planować posty jak czułem się lepiej, ale nie stworzyłem nic nowego poza tym. W dodatku jedno z moich kont na fb dostało weryfikacje zdjęciową, chociaż nic na nim nie robiłem i służyło tylko jako zapasowy admin.
W kwietniu zarobiłem 40,44$, a w tym miesiącu wpadło już 116.98$ , czyli pomimo bardzo ograniczonej pracy zarobilem już prawie 3 razy więcej niż w poprzednim miesiącu Wink. Od poniedziałku zamierzam ostro wrócić do pracy i wyciągnąć przynajmniej 300$ w maju. Pozdro Smile
Cytat:Bob jak leci? Ja na razie nie monetyzuje ani Fanpage ani kont FB, ale chciałbym zobaczyć jak to u ciebie wygląda? Skąd bierzesz oferty i jeżeli to nie tajemnica jaką masz tematykę bloga?
Ja monetyzuje od początku stronę fb, ale nie mogę zdradzić niszy Wink
Powodzenia, też działam na facebooku z fanpage jeśli chcesz współpracy zapraszam na PW

BartiHD, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2016.
Nieźle az dostałem bolu pupy heh Big Grin Zdradzisz czy działasz na pl czy ocean?
Cytat:Powodzenia, też działam na facebooku z fanpage jeśli chcesz współpracy zapraszam na PW
Dzięki za propozycje, ale wolę działać samemu Wink

Cytat:Nieźle az dostałem bolu pupy heh Zdradzisz czy działasz na pl czy ocean?
Celuje tylko w us (80% ruchu mam z us)
Pozdro Smile
Od poprzedniego wpisu wpadły 42$ i obecnie w tym miesiącu zarobiłem 159.85$ . Wczoraj pierwszy raz pobiłem 20$ dniówki i zabrakło mi tylko 0.45$ to przebicia 30$ :/ . Dałbym radę, ale część moich postów została oflagowana jako spam i usunięta przez fb. Pozdro Smile
Odpowiedz