Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?!
Sprawdź:
(30-12-2017 23:15)DzejkobPL napisał(a):
(30-12-2017 21:12)patrolpxd napisał(a): Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole Więc z tym nie powinno być jakichś mega problemów
Jak możesz odpalać w szkole serwery to instaluj jakąś koparkę i jazda.
Tak na serio, to lepiej kupić VPS lub np. hosting MyDevil. Przy serwerach w domu i łączach klienckich to naprawdę różnie bywa.
Trzymam kciuki za cel. Piona.
O moje połączenie się nie martw A odnośnie tych serwerów to mogę swoje fizyczne tam postawić bo w domu nie bardzo mam miejsc na takie bajery
Ale dziękuję ślicznie za miłe słowo
AKTUALIZACJA #3
Jak tam w Nowym Roku? Kac bardzo męczy? Na wstępie wszystkiego dobrego w tym nowym roku!
Ja nie próżnowałem wczoraj i dziś i:
- zakupiłem hosting na mintshost
- zakupiłem 3 domeny
- wygenerowałem 3 teksty na strony
- wrzuciłem teksty do landing pagy
Teraz kończę dodawać wszystkie meta tagi, nazwy itd
Lecę zaraz do rodzinki i albo dziś wieczorem albo już jutro wrzucę to na hosting i zacznę klepać profile dla tych stron
W sumie nie chciał by mi ktoś step by step wytłumaczyć jak analizować konkurencję i trudność fraz? Bo znalazłem poradnik na konkurencyjnym forum ale trochę mało mi to mówi :/
Aktualizacja #4!
Witam wszystkich w to niedzielne popołudnie 2 Co tam u Was? Przez ten tydzień myślę, że na dostępny czas wykonałem kupę roboty Chociaż w dalszym ciągu nie jest to dla mnie satysfakcjonujący wynik :/
Co zrobiłem?
Zoptymalizowałem 3 strony
Podlinkowałem je w social mediach
Wrzuciłem po 8 linków do profili
Przeczytałem kilka poradników odnośnie SEO na konkurencyjnym forum
Zoptymalizowałem zdjęcia na kolejne 25 stron
Co mam zamiar zrobić
15 blogów WEB 2.0 na stronę
10 wartościowych linków
Przeczytać jeszcze więcej poradników/ tipów itp
Napisać kolejne 3 artykuły na Landing Pagi
Pytania/propozycje
Otóż nie do końca wiem czy to co robię jest dobre :/ Strony mam już zaindeksowane linki przed chwilą wrzuciłem, więc teraz tylko czekać. Nie wiem też po ile profli/webów robić na stronę :/ Ktoś pomoże?
PODSUMOWANIE
Znowu dużo pracy w tym tygodniu Ale jestem mega zmotywowany. Boję się tylko tych WEBÓW, ponieważ z nimi będzie schodzić najdłużej :/ A na narzędzia JESZCZE mnie nie stać Ale będę walczył!
Dodatkowo wróciła mi mega motywacja do treningu z czego jestem mega szczęśliwy! Dzień bez treningu jest dniem straconym!
Bardzo motywuje mnie też ten cytat:
Cytat:"Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami." ~ Patrick Süskind
Więc, pamiętajcie! ŻYJCIE PEŁNIĄ ŻYCIA!
Sztos nutka też! Widzimy się w przyszłą niedziele! Miłego wieczorku!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2018 17:17 przez patrolpxd.)
Małymi kroczkami do przodu, początki zawsze są najtrudniejsze. Nabierzesz doświadczenia i wszystko będzie szło jeszcze szybciej. Zresztą to SEO, do tego trzeba mieć dużo cierpliwości.
Cieszę się, że cytat się spodobał i motywuje Cię tak samo jak mnie. Powodzenia .
Jeśli chodzi o ilość linków to spokojnie po 10 dziennie możesz tworzyć na stronkę jeśli domena jest nowa
A później to już jedziesz z większą ilością
Powodzenia!
(30-12-2017 23:18)patrolpxd napisał(a):
(30-12-2017 23:15)DzejkobPL napisał(a):
(30-12-2017 21:12)patrolpxd napisał(a): Odnośnie hostingu planuję postawić kilka/kilkanaście (w zależności od ruchu) na mintshost. A jeśli trafię na jakąś naprawdę wymagającą nisze to jestem w stanie postawić fizyczny serwer w domu + ok 2 w szkole Więc z tym nie powinno być jakichś mega problemów
Jak możesz odpalać w szkole serwery to instaluj jakąś koparkę i jazda.
Tak na serio, to lepiej kupić VPS lub np. hosting MyDevil. Przy serwerach w domu i łączach klienckich to naprawdę różnie bywa.
Trzymam kciuki za cel. Piona.
O moje połączenie się nie martw A odnośnie tych serwerów to mogę swoje fizyczne tam postawić bo w domu nie bardzo mam miejsc na takie bajery
Ale dziękuję ślicznie za miłe słowo
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Interesuje mnie jak chcesz podpiąć jakąkolwiek domenę pod taki serwer postawiony w szkole ;D
Aktualizacja #5
Dziś wyjątkowo w sobotę bo.. JUTRO 26 FINAŁ WOŚP! W którym jestem wolontariuszem więc nie będę miał czasu. xOceanFirexa00 na dole wszystko wyjaśnię
Co zrobiłem?
15 blogów WEB 2.0 na stronę
10 wartościowych linków
Przeczytać jeszcze więcej poradników/ tipów itp
Co mam zamiar zrobić?
Po 5 linków dziennie na każdą ze stron
Po 5 blogów 2.0 na stronę dziennie
Napisać zaległe 3 artykuły, postawić kolejne strony
PYTANIA/PROPOZUCJE
Muszę odinstalować gierki z komputera Bo za bardzo mnie rozpraszają.. Dodatkowo muszę zakupić laptopa, żeby móc pracować w kilku lokalizacjach (pon,wtorek nie ma mnie w domu więc nie mam dostępu do komputera )
Muszę też zarobić kilka $$ na następne domeny bo saldo na PP coraz mniejsze
PODSUMOWANIE
Treningi idą pełną parą! Motywacja do siłowni jest i to mega! Co prawda nie jest jeszcze ze wszystkim tak dobrze jakby być mogło ale będę nad tym wszystkim pracować!
Pytanie odnośnie serwera
Otóż chłopaki, sprawa wygląda tak: mam dostęp do 2 serwerów Diskstation synology Jedyny koszt jaki będę musiał ponieść to koszt zakupu dysków. Z konfiguracją tego nie będzie problemu Ot cała tajemnica Jak macie jeszcze jakieś pytania to śmiało :dodgy"
(13-01-2018 17:49)patrolpxd napisał(a):
Po 5 linków dziennie na każdą ze stron
Po 5 blogów 2.0 na stronę dziennie
Napisać zaległe 3 artykuły, postawić kolejne strony
nie odbieraj tego jako hejt ale szybciej ci się znudzi niż ci się wydaje... tak z doświadczenia już nawet nie mówię o 200 stronach bo to jakaś abstrakcja.