Marzenia? Raczej cele! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia? Raczej cele! (/Temat-Marzenia-Raczej-cele-153243) |
Marzenia? Raczej cele! - patrolpxd - 19-12-2017 15:47 Witam! 2
To znowu ja Tym razem przychodzę z trochę ambitniejszym (może nawet dużo) planem zarobku niż klikanie reklam Otóż planem jest stworzenie 200!! zarabiających stron 2 Zmotywował mnie do tego jeden z aktualnie zawieszonych dzienników Tyle, że jest jeden haczyk NIGDY nie pozycjonowałem strony Niektórzy twierdzą, że taki plan jest praktycznie niewykonalne (co nie @[Zawik] ? ) Wpisy będę się starał wrzucać raz na tydzień, będą to okolcie weekendu Planuję zakładać strony o tematyce hacków/generatorów pod rynek mobilny bo według mnie jest to mega przyszłościowy rynek Więc padło na Ogads Zobaczymy jak to pójdzie To może na koniec coś o mnie? Patryk, od stycznia rocznikowo 17 latek Technik informatyk, survivalowiec i członek grupy o charakterze militarnym Klasycznie jakaś nutka na dobre popołudnie I biorę się do pracy Życzcie mi powodzenia bo na pewno się przyda 2 Jakby ktoś miał jakieś pytania serdecznie zapraszam na priv, gg lub po prostu pytajcie pod tematem! Pjona! RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patttson - 19-12-2017 15:53 Czysto hipotetycznie - jak często zamierzasz kontrolować te strony? Chcesz je wypozycjonować i zostawić na zawsze? Bo licząc 200 stron i sprawdzenie każdej chociaż raz w tygodniu przez 15 minut to jest 50 godzin tygodniowo Mocny cel, powodzenia! RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - PremAccHack - 19-12-2017 15:59 Porobi z miesiąc zrobi kilka stron i na tym się skończy. Nikt na nie nawet nie wejdzie. Bo niby jak? Jeśli myślisz ze pozycjonowanie to wrzucenie linków na inne stron to się mylisz. Szkoda zachodu autora.. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Xanter98 - 19-12-2017 16:07 Jeżeli chcesz naraz postawić 200 stron i je zostawić to nie ma to żadnego sensu. Chyba, że jest to cel długoterminowy, żeby powoli budować strony i pozycjonować je, ale tutaj problemem będą nisze Hacki? Zanim postawisz 200 stron to 90% z nisz się wypali. Lepiej mieć jedną niszę z dużą ilością wyszukiwań w top1 niż 200 stron, które zarobią po kilka $ i się wypalą Z odpowiednim budżetem takie coś by dało się zrobić, zlecasz artykuły, grafiki, SEO robisz programami i masz wszystko postawione w miesiąc. Tylko pewnie by się nie zwróciło. Mimo wszystko powodzenia, zawsze wyjdzie na + z doświadczeniem RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - WhiteNigga - 19-12-2017 16:32 Zrób jedna stronę i dobij do top 10, i wtedy zmień swój cel. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - sprzetok - 19-12-2017 16:42 Sam mialem kiedys 20 stron .... 200 powodzenia RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - PremAccHack - 22-12-2017 10:10 Co się stało z dziennikiem? Czego nie robisz stron? Żenujący temat autora z motyka na księżyc się porwał. Temat do zamknięcia. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - jackbriggs - 22-12-2017 10:23 (22-12-2017 10:10)PremAccHack napisał(a): Co się stało z dziennikiem? Czego nie robisz stron? Żenujący temat autora z motyka na księżyc się porwał. Temat do zamknięcia. Do prawie każdego kto tu dziennik prowadzi masz jakiś problem. Do Zaxa93 sapałeś, a okazało się, że nawet tematu nie czytałeś (stronę wcześniej były screeny), trochę pokory. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Noozer - 22-12-2017 17:50 (22-12-2017 10:10)PremAccHack napisał(a): Co się stało z dziennikiem? Czego nie robisz stron? Żenujący temat autora z motyka na księżyc się porwał. Temat do zamknięcia. Skąd ta złość @[PremAccHack]? 3 dni bez odpowiedzi autora, a ty już jakieś opowieści zaczynasz. Polecam zacząć zajmować się swoimi zarobkami, a nie interesować się "żenującym"dziennikiem . Pozdrawiam RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Rak - 30-12-2017 18:07 A ja trzymam kciuki i obserwuję |