Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Update v2] Zacznij zarabiać na telefonie! Czyli monetyzacja apek
(29-11-2017 12:55)[T] r u a n [T] napisał(a): Może to trwać do 12h
Sprawdziłem sobie na jednej grze lekki spam , 5 klików , 1 konwersja , Francja 0.27$
Zalecam spam w różnych godzinach. Najlepiej rano i wieczorem jeśli jesteśmy ograniczeni czasowo. Również dodam, że jeśli jest możliwość wyboru serwera, to stawiajcie na Polnocna Ameryke, gdzie stawki oscyluja w granicach 0,4 - 1,5$.
(29-11-2017 13:09)Stworkowaty napisał(a): No do 12h a ja czekam już jakoś 18h.. ^^
Nie podoba mi się to. ;P
Być może są czymś mocno zajęci. Ja nie pamiętam ile dokładnie czekałem ale było to ponad 24h.
Update v3 dla refów w formie video już gotowy!
Jeśli pominąłem Cie napisz do mnie PW w celu wysłania linku.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2017 16:38 przez broofie.)
RE: [Update v2] Zacznij zarabiać na telefonie! Czyli monetyzacja apek
Jasna sprawa Jesli jednak beda problemy z akceptacja napisz do Bena ([email protected] lub ben.ogmobi na skype).
Chciałbym przypomnieć osobom rejestrującym się z reflinka, że w celu otrzymania poradnika należy wysłać mi na prywatną wiadomość swój "Account ID", znajdujacy sie w prawym gornym rogu po zalogowaniu na konto.