Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Osobny dział dla CS:GO

Autor Wiadomość
RE: Osobny dział dla CS:GO
Sprawdź:
(31-08-2017 16:41)khryme napisał(a):  Skoro ma byc dzial dla csa, to dlaczego ma nie byc dzialu dla Doty ktora takze ma ruletki i jackpoty a tematy z nia sa umieszczane?

Dla mnie są 2 opcje :

1) Umieszczanie tematów cs do swojego działu
2) Stworzenie nowego działu dotyczącego ruletek,jackpotów itp (nie tylko związanych z grami, ale też i fizycznych)
Właśnie miałem wystąpić z taką samą inicjatywą...
Ja bym ten dział przeniósł gdzieś wyżej, bo jak narazie jest słabo widoczny :/
Też jestem za tym żeby regulamin wymagał zakładania tych tematów w wyznaczonym do tego dziale.
i ja jestem za tym żeby to jakoś poukładać

karoltevez92, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
Zdecydowanie za, tematy o zarabianiu są zalane ruletkami i jackpotami z csgo, a sensowne tematy giną czasem w natłoku tego spamu/
Jak najbardziej jestem za utworzeniem oddzielnego działu na te 'głupoty'. Tongue
Moim zdaniem, tematy z działu ,,Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet'' gdzie można dostać za darmo 0.50$na ruletke lub inne tego typu rzeczy powinny mieć swój dział
W dziale związanym z csem utworzyłem osobną kategorie jaką będą Ruletki CS oraz Skiny

http://zarabiam.com/Forum-Ruletki-oraz-Skiny-CS-GO-408

wyciągnąłem również dział CS GO wyżej ze strefy gier aby ruletka była bardziej widoczna.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: Zaperr44 (+1)
Osobny dział dla CS:GO
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Wątek zamknięty