Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
7 tygodni czyli tyle ile działam. Dopiero początki więc na pewno pochwalę się jak będzie tego więcej Pozdrawiam
Edit: BTW Wymyśliłem... wydaje mi się świetną metodę jak to wszystko napędzić aby nabrało tępa. Jeżeli wypali to pochwalę się metodą i statystykami z projektu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2017 16:13 przez Wilk e-biznesu.)
(30-04-2017 16:10)Wilk e-biznesu napisał(a): 7 tygodni czyli tyle ile działam. Dopiero początki więc na pewno pochwalę się jak będzie tego więcej Pozdrawiam
Edit: BTW Wymyśliłem... wydaje mi się świetną metodę jak to wszystko napędzić aby nabrało tępa. Jeżeli wypali to pochwalę się metodą i statystykami z projektu
Lepiej może pochwal się tylko statystykami, bo nie ma sensu robić sobie konkurencji.
Szczerze mowiac ja rowniez spodziewalem sie ze bedzie o wiele trudniej, w dzien zalicytowalem zeby sprawdzic jak to dzila na telefonie, pozniej wszedlem na grilu wosttniej chwili na licytacje i wygralem Rano jak wroce domu to oplace aukcje
Podstaw ciąg dalszy.
Fundamenty nadal powstają... nic odkrywczego www, FB, reklama w rotatorach itp raczej klasycznie Gdy fundamenty powstaną zobaczymy co na nich wybudujemy.