Witajcie ponownie. W końcu znalazłem trochę czasu w ten niedzielny spokojny dzień na napisanie posta. Ten tydzień dał mi wiele do myślenia, ale o tym później. Cele:
- znaleźć jednego poleconego na buxy lub ankiety (1/1)
Zaznaczam żółtym kolorem jako niby spełnione, niby nie. Czemu? Bo polecony się znalazł, ale na krany BitCoin
- systematycznie poszerzać listę buxów (6/5)
Aktualizowane na bieżąco, bez żadnych problemów.
- systematycznie poszerzać listę ankiet (2/2)
Wpadły dwa nowe panele, zobaczymy jak z dostępnością ankiet.
- skupić się na reklamie i reklamować moją stronę 3 razy w tym tygodniu (3/3)
Nic dodać nic ująć.
- programowanie 5 razy w tym tygodniu w JAVA na platformie chcesieuczyc min. 45 minut dziennie (3/5)
W trakcie realizacji, jest jeszcze na to cała niedziela, wczoraj nie praktykowałem, dwie lekcje po 45 minut dzisiaj załatwią sprawę. Nie wiem czy się wyrobię z tym dzisiaj, chce poświęcić trochę czasu partnerce i rodzinie. Jak to w niedzielę
- znaleźć nową "metodę" zarabiania (1/1)
Znalazłem coś powiązanego z kryptowalutami. W sumie, to moja własna opracowana strategia, zobaczymy czy będzie zyskowna.
- nawiązać jeden nowy kontakt z użytkownikiem forum zarabiam.com (0/1)
Dobra. Ten tydzień dał mi wiele do myślenia - przede wszystkim wiem na czym chcę się skupić. Promowanie buxów i szukanie referrali na siłę pochłania za dużo mojego cennego czasu. Do tego co jakiś czas buxy upadają i człowiek wyciąga kilka złotych z miesiąca. Skupię się tylko na klikaniu.
Ankiety to dobra rzecz, dobrze zorganizowane zakładki w Google Chrome i wypełnianie ankiet to kwestia kilkunastu minut dziennie.
Czas dowiedzieć się czegoś więcej w temacie kryptowalut i inwestowania pieniędzy. Przejdźmy level wyżej.
Cele na przyszły tydzień:
- praca nad blogiem, data zakończenia : 2.04.2017 (0/1)
- 3 sesje w pokera NL Holdem, praca nad grą, praca nad mindsetem (0/3)
- systematyczne poszerzanie listy buxów (0/3)
- spędzić 4 godziny w tygodniu na programowaniu w Javie (0/240 min)
- poszerzyć zakres wiedzy na temat kryptowalut (0/1)
Dotychczas : (Stan na 26.03.2017)
Zarobione w marcu :
436,24 zł
Wypłacone w marcu :
11,26 zł
Ogólnie : (Od 01.01.2017)
Zarobione : 641,27 zł
W tym:
Buxy : 478,14 zł
Ankiety : 118,09 zł
TheAdsTeam / Bit9Limited : 24,96 zł
Krany BitCoin : 19,44 zł