Mam zamiar zalozyc strone a`la kwejk z memami z gier, mysle o ten tego + platnym szablonie, ktos tutaj reklamowal sie na zarabiam takim szablonem, niestety nie wiem jak to jest z obrazkami z neta, wiadomo memy pokazuja czesto innych ludzi, niekoniecznie zgadzajacych sie na to. Ponad to co jezeli ktos z uzytkownikow ( albo ja sam) bede chcial wrzucac jakies memy z kwejka / innych tego typu stron, czy musze uwazac na prawa autorskie w takim przypadku? Wiadomo taki kwejk, jbzd itd maja bardzo podobna grupe ludzi jak i podobne memy, czesto powtarzane wszedzie, pytanie czy prawnie.
Ponad to chcialbym spytac o adsesne, mam strone z ruchem motywowanym ( okolo 30k uu miesiecznie) podejrzewam, ze odpada dodawanie adsense do momentu az nie ogarne ruchu realnego, lecz jakies za zalozenia samego adsense, czy contest musi byc swiezy i nowy? U siebie posiadam troche poradnikow od was wlasnie ( pytam na PW czy moge "podkrasc" na swoja strone, zostawiaj reflinki 99% osob sie zgadza). Czy to wyklucza juz moja strone? Nie mowiac o ruchu motywowanym