Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! (/Temat-Masz-pytanie-do-wlascicieli-stron-internetowych-Zadaj-je-tutaj-141143) |
Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Vasaki - 02-12-2016 18:36 ~*~ W związku z dużą ilością powtarzających się wątków z pytaniami w tym dziale. ~*~ ~*~ Za zgodą i aprobatą Ekipy, postanowiliśmy założyć nowy wątek który służyć ma do zadawania pytań przez wszystkie osoby, ~*~ ~*~ które szukają informacji dotyczących zarabiania na blogach oraz własnych stronach internetowych. ~*~ ~*~ Mamy nadzieję, że taki temat znacznie usprawni funkcjonowanie działu oraz da lepszy dostęp, ~*~ ~*~ do informacji o zdobywaniu ruchu na stronę oraz możliwościach jego monetyzacji. ~*~ ~*~ Osoby Odpowiedzialne za temat ~*~ W przypadku wyrażenia chęci do osób odpowiedzialnych za Temat proszę o PW. Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - trybulski - 29-12-2016 18:03 Hmmm. Może jestem niewyspany, ale jak dla mnie to mało zrozumiały jest ten temat i nie wiem właściwie co z niego wynika RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Inferus - 25-01-2017 22:22 Witam, mam pytanie odnośnie zarabianiu na stronie Załóżmy że jestem właścicielem strony której zawartośc jest średnio legalna, strona ta generuje dajmy na to 5tys zł miesięcznie i tu moje główne pytanie, jak się z tego rozliczać i czy jest możliwe założenie firmy na taka stronę? Pozdrawiam RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Vasaki - 25-01-2017 23:03 @[Inferus] Usługi Wielobranżowe i lecisz od przychodu z najmu powierzchni reklamowej RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Inferus - 25-01-2017 23:31 Czyli np zakładam firmę, podaje rodzaj wykonywanej działalności jako 'Usługi wielobranżowe' bez podawania nazwy strony/domeny , rozliczam przychód z tytułu najmu powierzchni reklamowej i wtedy wszystko legalnie? Urząd skarbowy nie dopytuje o szczegóły takie działalności? RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - szybkikwit - 26-01-2017 14:01 Nie musisz Firmy zakładać wystarczy że zgłosisz w swoim US że będziesz rozliczał się ryczałtowo z racji Najmu podatkiem 8.5% . RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - seba274 - 26-01-2017 18:01 Skąd najlepiej wrzucić reklamy na stronę? Adsense czy może gdzieś indziej lepiej? Strona jest "zwykła" bez żadnych erotycznych treści czy tam sub sms. Tylko artykuły są na stronie. RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - Vasaki - 26-01-2017 19:29 Generalnie adSense z reklamami kontekstowymi opratymi na zainteresowaniach uzytkownika sa najbardziej skuteczne Pytanie czy strona w 100% spelnia warunki tj. prawa autorskie, brak pirackich tresci itp RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - FuckU - 26-01-2017 21:36 Od jakiegoś czasu słyszę że polityka "adsense" zmieniła się na gorsze, czy to prawda ? RE: Masz pytanie do właścicieli stron internetowych? Zadaj je tutaj! - seba274 - 27-01-2017 10:13 (26-01-2017 19:29)vasaki napisał(a): Generalnie adSense z reklamami kontekstowymi opratymi na zainteresowaniach uzytkownika sa najbardziej skuteczne Tak spełnia. Nawet już zaakceptowali stronę, ale chciałem jeszcze się po prostu spytać czy są jakieś lepsze reklamy od AdSense |