Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 18.09.10 Screeny zamówień z General Redemtion
Wszedłem równo z otwarciem, dosłownie 2-3s już klikałem ostatni guzik do zamówienia i wtedy zlagowało i po chwili wywaliło biały ekran ale PTZ odjęło!
50$$$$$
Mogło być lepiej bo jak zamawiałem 50$ to totalne 0 laga ale niestety tak ustawiłem, że to ma być pierwsze... a mógł być mac albo ipod...
Nazwa nagrody: Tapeta
Czym zamawiałeś: HotKeys
Adres (PE, czy PL): PL
Info: Po 3 minutach LRC WEB nic więc ja Chrome. Na początku były lagi ale potem chodziło b. płynnie
Screen:
Wszedłem dopiero po około 10 minutach choć LRC zadziałał świetnie, i gdyby nie lagi wszedłbym idealnie, lecz strona się wczytywała i wczytywała po zalogowaniu :/ były już same tapety to wziąłem jedną.
Jest jednak szczęście w tym całym nieszczęściu Nie mamy się co obawiać bana za bota a jak większość wie dzisiaj wykryto 74 000 botów! Ciekawe czy LRC również zostało wykryte. Za tydzień będzie następny restock więc do tego czasu pewnie obejdą już te nowe "zabezpieczenia". Pozostaje gratulować tym co udało się cokolwiek wartościowego zgarnąć i życzyć screena z potwierdzeniem i braku cła
codziennie siÄ™ loguje i odpowiadam na pytania i...
Sorry, you're not in this redemption.
codziennie siÄ™ loguje i odpowiadam na pytania i...
Sorry, you're not in this redemption.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2010 05:19 przez mag1313.)