Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-12-2009 00:56)Ave napisał(a): Mogliby dac wiecej rzeczy zwiazanych z kompem (plyty glowne, procki, grafike) albo same zestawy z najnowszym wnetrzem... mHm, to by bylo super
Locek to nie sklep komputerowy, mi się podoba tak jak jest teraz :0. Mógłby wystąpić problem z przewożeniem takich delikatnych części :0
(22-12-2009 00:56)Ave napisał(a): Mogliby dac wiecej rzeczy zwiazanych z kompem (plyty glowne, procki, grafike) albo same zestawy z najnowszym wnetrzem... mHm, to by bylo super
Locek to nie sklep komputerowy, mi się podoba tak jak jest teraz :0. Mógłby wystąpić problem z przewożeniem takich delikatnych części :0
Widziales w jakich pudelkach znajdują sie czesci komputerowe? Ja tam nie widze w ich transporcie zadnego problemu. Wedlug mnie oferta lockerz jest bardzo ciekawa i kazdy powinien znalezc cos dla siebie, a jesli nie, to przeciez nikt nie zmusza do korzystana z serwisu
Jak by dawali instrumenty to mogłyby być kłopoty z transportem a dokładniej z Cłem. Bo jakby była duża paczka to trochę mało prawdopodobne że to taki "gratis" czy "prezent" od Lockerz. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.