Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Nowe Rzeczy na Lockerz

Autor Wiadomość
RE: Nowe Rzeczy na Lockerz
Sprawdź:
Mogliby dac wiecej rzeczy zwiazanych z kompem (plyty glowne, procki, grafike) albo same zestawy z najnowszym wnetrzem... mHm, to by bylo super
(22-12-2009 00:56)Ave napisał(a):  Mogliby dac wiecej rzeczy zwiazanych z kompem (plyty glowne, procki, grafike) albo same zestawy z najnowszym wnetrzem... mHm, to by bylo super

Locek to nie sklep komputerowy, mi się podoba tak jak jest teraz :0. Mógłby wystąpić problem z przewożeniem takich delikatnych części :0

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Ja osobiscie mam nadzieje ze lista nagrod bedzie sie zmieniac i powiekszacSmile
(22-12-2009 06:56)Marello napisał(a):  
(22-12-2009 00:56)Ave napisał(a):  Mogliby dac wiecej rzeczy zwiazanych z kompem (plyty glowne, procki, grafike) albo same zestawy z najnowszym wnetrzem... mHm, to by bylo super

Locek to nie sklep komputerowy, mi się podoba tak jak jest teraz :0. Mógłby wystąpić problem z przewożeniem takich delikatnych części :0

Widziales w jakich pudelkach znajdują sie czesci komputerowe? Ja tam nie widze w ich transporcie zadnego problemu. Wedlug mnie oferta lockerz jest bardzo ciekawa i kazdy powinien znalezc cos dla siebie, a jesli nie, to przeciez nikt nie zmusza do korzystana z serwisu Wink
Jak by dawali instrumenty to mogłyby być kłopoty z transportem a dokładniej z Cłem. Bo jakby była duża paczka to trochę mało prawdopodobne że to taki "gratis" czy "prezent" od Lockerz. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Mogliby dać gry i konsole w wersji PAL.
nom mogliby dac czesci do kompow jak ktos juz pisal Big Grin

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
albo jakieś klawiaturki mini i kamerki do PSP albo coś w tym stylu Smile
[Rozwiązane][Rozwiązane]Nowe Rzeczy na Lockerz
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty