Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ee, ale to chyba nie zadziała. Na grudniowym było takie coś, że każdy miał jakby indywidualne linki. Pamiętam, że jak admin dał jakiś link do nagrody na sb i się na niego weszło to się było jakby na jego koncie (PTZ i imię). Poza tym lockerz pewnie zmieni linki.
Alcor - ale wiesz to bo sprawdzałeś, czy od innych osób? Ja nikomu nie bronię, tylko mówię, żeby się na to nie nastawiać, bo nawet jeśli lockerz teraz tego nie zmieniło to możliwe, że w lutym zmieni. Ot oni lubią nam takie "niespodzianki" robić. Tak samo jak pola do wypełnienia danych pozmieniali żeby nie wszystkim działały autofille.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2010 18:17 przez Tech.)
Ja dam reputa jak ktoś da link do Wii
A nawet moge dać doładowanie 5zł jezeli link napewno zadziała ale wtedy udostępniacie go tylko mi pod nr gg 7507375
POZDRO
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2010 12:07 przez radekb29.)