Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jej, macie na to sposób ? Zrobiłem 2 konta na fejsie i więcej się zwyczajnie nie da, czyszczę ciastka, na 2 modemy latam, jeden mobilny i po kliknięciu ,,rejestruj" zaraz block i weryfikacja telefonem... Używałem 3 przeglądarek i w każdej to Za sprawdzoną pomoc mogę sypnąć na piwo
Pewnie jakoś sledzą, ze ty kolejne konto zakladasz.. IP i ciastka, to tylko cześć danych na podstawie, których mogą nas zidentyfikować, system operacyjny, rozdzielczość, przeglądarka. Wszystko to tworzy ślad po tobie. A dostajesz tylko weryfikację na telefon? Bo z tym trzeba się pogodzić, gorzej jak na dowód.
No na telefon, ale nie chcę jej robić bo
1. Nie mam starterów
2. Nie zależy mi na trwałości konta
3. Jedno zweryfikowałem i po weryfikacji tel od razu dowód wyskoczył
Jakoś płatny vpn tu się sprawdzi ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-2016 19:37 przez Pinkny.)
Spróbuj założyć konto przy uzycie swojego neta mobilnego ale z innego urządzenia. Jeśli będzie ok, to znaczy ze "elementy" na komputerze stanowią ślad po tobie.