Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Darmowe czasopisma, filmy, muzyka, gry i programy do pobrania.
strona bardzo ciekawa... nawet mi dali bana za "prowokacje" bo miałem czelność kwestionowac polityke tej strony xD nie polecam
bo tylko mozesz siedziec cicho, albo slodzic adminowi, a jak cos zle to juz bana dajo za nic, dzienkuje dobranoc
Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu
(12-08-2016 18:25)Begrezen napisał(a): strona bardzo ciekawa... nawet mi dali bana za "prowokacje" bo miałem czelność kwestionowac polityke tej strony xD nie polecam
bo tylko mozesz siedziec cicho, albo slodzic adminowi, a jak cos zle to juz bana dajo za nic, dzienkuje dobranoc
Nie tolerujemy wyzywania innych użytkowników, obrażania administratora i grożenia.
Życzymy powodzenia w znalezieniu forum, które to toleruje
niby w którym momencie was obraziłem co? sami sobie to chyba wmówiliście
a gdy wasz pupilek nazwał mnie "pierwszym forumowym jajem", tu udawaliście, że nie widzicie
Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu
Po drobnym zastoju związanym z problemem z wgraniem plików na hosting, udało nam się uruchomić serwis. Zapraszany uploaderów do dodawania plików oraz użytkowników do korzystania z portalu.
Jeśli pytasz o opinię, to muszę stwierdzić, że strona jest zaskakująco przyjemna, lekka i przejrzysta. Sam pomysł także niezły i w pełni rozwojowy. Możnaby jeszcze popracować nad optymalizacją i pomyśleć nad lepszym hostingiem, ale jak na początek - całkiem nieźle. Będę dopingował.