Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Kolejny debil (łamie regulamin)

Autor Wiadomość
RE: Kolejny debil (łamie regulamin)
Sprawdź:
(20-05-2016 10:09)Karewer napisał(a):  W sumie to ten wątek jest potrzebny i nie. Kolejny wątek nic nie da, ale z drugiej strony można jawnie zgłosić to do administracji LM tutaj na forum i zareagować muszą, bo przecież wizerunek firmy jest najważniejszy dla P.Arka i reszty. To się nigdy nie skończy, póki operatorzy będą mieli z tego dobrą kasę. Zamkną jednego to 5 wskoczy na jego miejsce. Tacy pajace mnożą się jak grzyby po deszczu i My nic z tym nie zrobimy niestety Smile

Tak jak pisze @[Mikey]. Wiadro z pomyjami wylano na suby już dawno temu Smile

Publiczne zgłoszenie takiego typka jest lepsze niż samo zgłoszenie do administracji, takie jest moje zdanie aczkolwiek faktycznie robi się tu za duży spam, nie o to chodzi w tym wątku.

Majka Proszę zamknij już ten wątek. Nie wiem jak się oznacza, mam nadzieje, że dobrze to zrobiłem

HEI$ENBERG, dumny członek http://zarabiam.com od May 2016.
(20-05-2016 10:26)HEI$ENBERG napisał(a):  
(20-05-2016 10:09)Karewer napisał(a):  W sumie to ten wątek jest potrzebny i nie. Kolejny wątek nic nie da, ale z drugiej strony można jawnie zgłosić to do administracji LM tutaj na forum i zareagować muszą, bo przecież wizerunek firmy jest najważniejszy dla P.Arka i reszty. To się nigdy nie skończy, póki operatorzy będą mieli z tego dobrą kasę. Zamkną jednego to 5 wskoczy na jego miejsce. Tacy pajace mnożą się jak grzyby po deszczu i My nic z tym nie zrobimy niestety Smile

Publiczne zgłoszenie takiego typka jest lepsze niż samo zgłoszenie do administracji, takie jest moje zdanie aczkolwiek faktycznie robi się tu za duży spam, nie o to chodzi w tym wątku.

@http://zarabiam.com/User-Majka-7119 Proszę zamknij już ten wątek. Nie wiem jak się oznacza, mam nadzieje, że dobrze to zrobiłem

Miałem na myśli właśnie publiczne zgłoszenie (tutaj na forum) takiego łamania regulaminu właśnie do administracji LM, bo muszą zareagować, a wiadomość na e-mailu może "zginąć", można ją olać, czy coś losowego się stanie. Nie mówię, że administracja LM tak robi, bo reagują na takie łamanie regulaminu i chwała im za to, a tylko piszę, że jest taka możliwość.

Żeby oznaczyć kogoś musisz napisać @[NickNaForum] i gotowe np. Majka

Karewer, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
(20-05-2016 10:26)HEI$ENBERG napisał(a):  

@http://zarabiam.com/User-Majka-7119 Proszę zamknij już ten wątek. Nie wiem jak się oznacza, mam nadzieje, że dobrze to zrobiłem

Oznacza się w @[ nick ], bez spacji pomiędzy nawiasami.

Majka
Wiadomość @up
Ja uważam, że wątek jest dobry. Lepiej skreślać ludzi łamiących regulamin już na wstępie a nie jak się rozkręcą Smile
Kolejny debil (łamie regulamin)
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Wątek zamknięty