Kolejny debil (łamie regulamin) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kolejny debil (łamie regulamin) (/Temat-Kolejny-debil-lamie-regulamin-133398) |
Kolejny debil (łamie regulamin) - HEI$ENBERG - 19-05-2016 00:44 Nie wiem z jakiej sieci jest i co to za idiota ale pozdrawiam. Mam nadzieje, że zgarniesz bana. BTW ma jeszcze konta "bezużyteczna" i "SATURN Polska", te same teksty, o innych kontach nie wiem, w każdym wypadku pisze "za darmo". RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Mirror - 19-05-2016 01:57 I dobrze... Trzeba na bieżąco zgłaszać ludzi łamiących regulaminy... Program jest z LM, wysłałem już im na PW wiadomość. RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - California - 19-05-2016 07:44 Ktoś tu sobie zapłaci karę RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Leadmore - 19-05-2016 07:58 Dziękujemy za informacje. Już zablokowaliśmy linki i rozmawiamy z użytkownikiem. RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - HEI$ENBERG - 19-05-2016 09:51 (19-05-2016 07:58)Leadmore napisał(a): Dziękujemy za informacje. Już zablokowaliśmy linki i rozmawiamy z użytkownikiem. Nie ma problemu, jeśli będzie trzeba to jeszcze wyszukam jego posty z wspominanych kont wyżej bo to nie pierwszy już taki przypadek... Ostrzegałem tego użytkownika poprzez "pw" na facebooku lecz zignorował moje ostrzeżenie. @@Edit Widzę, że rozmowa nie podziałała i użytkownik dalej łamie regulamin. @@edit (19-05-2016 01:57)Mirror napisał(a): I dobrze... Trzeba na bieżąco zgłaszać ludzi łamiących regulaminy... Dziękuje Ci za kontakt z Administracja LeadMore poprzez PW. Można powiedzieć, że też przyczyniłeś się do skazania gagatka. RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Mirror - 19-05-2016 11:57 Trzeba to zgłaszać do skutku. Czas się nauczyć co można a co nie RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - marcel_kk - 19-05-2016 15:05 Po aferze Puszkarza podszywającego się pod fundacje Zbigniewa Stonogi myślałem ze już mnie nic nie zdziwi, a jednak Prawnicy Media Experta już zacierają ręce, będzie spore odszkodowanie, oj będzie... RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Karewer - 19-05-2016 15:16 Kto w ogóle łyka rzeczy typu: "W Telewizji mówili, że Media-Expert rozdaje". itp. Ofiarami tego typu działań muszą być na prawdę bezmózgie ameby RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - HEI$ENBERG - 19-05-2016 15:17 (19-05-2016 15:05)marcel_kk napisał(a): Po aferze Puszkarza podszywającego się pod fundacje Zbigniewa Stonogi myślałem ze już mnie nic nie zdziwi, a jednak Przez takich własnie debili którzy chcą sobie "kabzę" szybko nabić ten "interes" może lekko podupaść gdyż ludzie będą bardziej poinformowani, zrobi się jeszcze większy szum, w telewizji pod lupę pójdą właśnie programy partnerskie (suby sms,premium itp). Bana takim szujom i zabranie kasy, ktoś powinien za ryj ich wziąć w końcu, może by się opamiętali, jeden z drugim kare pieniężna oprócz zabrania środków dostanie i pozamiatane.. A ten typek ode mnie nadal spamuje swoimi kontami podrobionymi firm i pisze ze za darmo, rozmowa widocznie z administracją nie podziałała. (19-05-2016 15:16)Karewer napisał(a): Kto w ogóle łyka rzeczy typu: "W Telewizji mówili, że Media-Expert rozdaje". itp. Ofiarami tego typu działań muszą być na prawdę bezmózgie ameby Kto łyka? Ludzie starsi i głównie młodzież.. Nic w tym dziwnego, starzy nie są doinformowani, młodzi zaś głupi i łatwo nimi manipulować. RE: Kolejny debil (łamie regulamin) - Karewer - 19-05-2016 15:31 (19-05-2016 15:17)HEI$ENBERG napisał(a):(19-05-2016 15:05)marcel_kk napisał(a): Po aferze Puszkarza podszywającego się pod fundacje Zbigniewa Stonogi myślałem ze już mnie nic nie zdziwi, a jednak Ludzie starsi i doświadczeni życiowo tym bardziej powinni mieć już jakiś bagaż doświadczeń. To niby z ich miałaby czerpać wzorce dzisiejsza młodzież? Ja się zgodzę, że głupota, głupotą i ludzie młodzi są podatni na manipulację, ale są jakieś pewne granice głupoty, o których przekroczenie nie podejrzewałbym gatunku ludzkiego. BTW. Nie ma sensu prowadzenie tej konwersacji, bo sam działam w tej branży i może nie jestem obiektywny, nie wiem. Może gdybym nie pracował na subach to uwierzyłbym? Nie wiem. Nie ma co się zastanawiać, ale trzeba tępić takie łamanie regulaminu, bo o tym jest ten wątek przecież. |