Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
~Blondynka też może » jeszcze nie wiem jak, ale zarobię kupę kasy;)

Autor Wiadomość
RE: ~Blondynka też może
Sprawdź:
Z siedzenia na e-whoring'u i z własnego doświadczenia myślę to może być facet w przebraniu który czeka na gotowe niszebeka
Glosy: KXT (+1), Bidbar96 (+1), Begrezen (+1)
(10-05-2016 18:54)Dziq napisał(a):  Metod na tyle wejść jest wiele, ludzie głównie jadą na LP (landing page - strona WWW), fanpage'e, spam etc. Big Grin Poszukaj mentora, on by Ci wszystko najlepiej wytłumczył i pomógł zdobyć tego pierwszego wymarzonego leada. Wink
Raczej z pomocy mentora nie skorzystam, myślę że żaden mentor nie powie mi więcej niż wyczytałam i wyczytam z tego forum. Poza tym gdy dojdę do czegoś sama satysfakcja będzie większa. Gdy nie będzie mi szło i będę już zrezygnowana, wtedy pomyślę.

(10-05-2016 18:58)WillBarn napisał(a):  Z siedzenia na e-whoring'u i z własnego doświadczenia myślę to może być facet w przebraniu który czeka na gotowe niszebeka
Rozgryzłeś mnie Lol WillBarn chyba już pora zrezygnować z tej formy zarobku, za przeproszeniem ale jak widzisz dziewczynę na dyskotece to też zastanawiasz się czy ma penisa? Tongue
Glosy: sqmany (+1)
XXI wiek, kto by się nie zastanawiał Big Grin
Hahahahaha, strach się bać Big Grin
(10-05-2016 19:13)Inwestorka. napisał(a):  
(10-05-2016 18:58)WillBarn napisał(a):  Z siedzenia na e-whoring'u i z własnego doświadczenia myślę to może być facet w przebraniu który czeka na gotowe niszebeka
Rozgryzłeś mnie Lol WillBarn chyba już pora zrezygnować z tej formy zarobku, za przeproszeniem ale jak widzisz dziewczynę na dyskotece to też zastanawiasz się czy ma penisa? Tongue

Może dopiero wrócił z wakacji w Tajlandii Big Grin
niestety koleżanka już kaputt Sex end

Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu

[Obrazek: 4b429c47dc4f3949.png]
Subskrypcje sms bazujące na naiwności i nieuwadze ludzi nigdy nie są dobrą drogą...

Co do programów pratnerskich etc powodzenia. Zdecydowanie nie jest łatwo na tym zarabiać, ale jeśli już komuś się uda w tym naprawdę mocno rozkręcić i mieć duże zaplecze to można zarobić chyba najwięcej ze wszystkich sposobów zarabiania w necie.
Też słyszałem, że Begrezen to bardzo dobry mentor
Sex

miras4567, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013. Jerk
Glosy: Begrezen (+1)
Odpowiedz