Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie!
(23-04-2016 23:36)rojasQ napisał(a): Dlaczego nie jestem zaliczany do MAS Mixera? Mam 5 aktywnych paczek i jeszcze ani razu nie było mojego id na liście z wynikami. To normalne?
Może przeoczyłeś albo akurat trafił ci się ktoś kto nie kupił paczek tego dnia...?
(24-04-2016 00:28)Matthew98 napisał(a): Może przeoczyłeś albo akurat trafił ci się ktoś kto nie kupił paczek tego dnia...?
Na pewno nie przeoczyłem bo zawsze szukam swojego id na liście za pomocą ctrl+f. No nie wiem, może po prostu nie miałem szczęścia i mam nadzieję, że w końcu coś wpadnie.
A może godziny, w których oglądam te 10 reklam mają na to wpływ? Bo zawsze robię to około 23.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2016 10:50 przez rojasQ.)
(24-04-2016 10:49)rojasQ napisał(a):
(24-04-2016 00:28)Matthew98 napisał(a): Może przeoczyłeś albo akurat trafił ci się ktoś kto nie kupił paczek tego dnia...?
Na pewno nie przeoczyłem bo zawsze szukam swojego id na liście za pomocą ctrl+f. No nie wiem, może po prostu nie miałem szczęścia i mam nadzieję, że w końcu coś wpadnie.
A może godziny, w których oglądam te 10 reklam mają na to wpływ? Bo zawsze robię to około 23.
Nie, masz 24h na obejrzenie reklam.
Widać chyba nie miałeś szczęścia, bo mi już parę dolców wpadło
Zauważyłem, że wpadło mi coś do comission balance Payzy (a używam Perfect Money). Czy to może być coś z Mixera? Na liście wyników nadal nie było mnie ani razu.
(26-04-2016 07:24)rojasQ napisał(a): Zauważyłem, że wpadło mi coś do comission balance Payzy (a używam Perfect Money). Czy to może być coś z Mixera? Na liście wyników nadal nie było mnie ani razu.
Jeśli nie była to komisja to musiał być zarobek z Mixera
Jeśli używasz PM to przetransferuj sobie komisje do portfela PM. Jak chcesz uniknąć 1% prowizji to wystarczy transferować po 0.09 centa lub mniej