Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! (/Temat-Zarabiaj-DUZA-kase-pracujac-KILKA-MINUT-dziennie-131907) |
Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 16-04-2016 13:03 Witam, chciałbym się z Wami podzielić wartym uwagi (moim zdaniem) sposobem na zarobek przez Internet Niedawno ruszył nowy program typu Revenue Share, w którym kupujemy usługi reklamowe i mamy szansę przy okazji nieźle zarobić (zyski nie są gwarantowane, inwestycja w tego typu program zawsze wiąże się z ryzykiem!) Program ten to My Ad Story
Limit wypłat to 500$ dziennie na osobę od poniedziałku do piątku! Daje to 2,500$ tygodniowo! Szczegółowe info KLIK! Otóż ten akurat program wprowadził unikalny system na którym przy odrobinie szczęścia można by trochę zarobić: MAS Mixer
Jest to system, w którym wszyscy aktywni (posiadający aktywne paczki) użytkownicy codziennie dostają z automatu przydzielonego 1 aktywnego poleconego (darmowi są poza systemem Mixera ), z którego zakupów komisja wynosi 5% Nie musimy nic robić aby otrzymywać te prowizje, wystarczy mieć przynajmniej 1 aktywną paczkę Teraz najlepsze... Min. depozyt to zaledwie 5$ !!! A to znaczy że możemy wpłacić zaledwie 5$, kupić 5 paczek i otrzymywać komisje z MAS Mixer Teraz wyobraź sobie, że trafi ci się jakiś duży inwestor (niektórzy wkładali nawet po 1000$ na starcie z tego co widziałem) albo promotor z dziesiątkami poleconych, którzy tego dnia kupią paczki warte, np. 500$. Dostaniesz 5% czyli 25$ komisji bez robienia czegokolwiek. Aby dodać depozyt musimy najpierw ustawić swój preferowany procesor płatniczy i dodać jego adres/ID Dostępne do wpłat i wypłat są Payza, Perfect Money, Solid Trust Pay, Payeer i Coin Payments (Bitcoin). Po dodaniu funduszy pojawią się one w naszym Cash Balance. Więc kupujemy za to nasze pierwsze paczki Potem będziemy używać earning, repucharse i commission balance. Paczka za 1$ wypracowuje dla nas 200% czyli 2$ max 12,000 aktywnych Paczka za 50$ wypracowuje dla nas 125% czyli 62.5$ i nie ma limitu aktywnych Co zrobić aby otrzymywać naliczenia? Aby nasza paczka/paczki pracowały (czyli zarabiały) musimy jedynie obejrzeć 10 reklam po 10 sekund każda raz na 24 godziny. Czyli pracujemy 2 minuty dziennie To wszystko!
Dużych zarobków zyczę i mam nadzieję, że poradnik sie przyda >>>REFLINK<<< Czysty https://myadstory.com/ RE: Zarabiaj dużą kasę pracując kilka minut dziennie! - Watoga - 16-04-2016 13:17 Ten program ma juz swoj temat kolego. RE: Zarabiaj dużą kasę pracując kilka minut dziennie! - Matthew98 - 16-04-2016 13:22 (16-04-2016 13:17)Watoga napisał(a): Ten program ma juz swoj temat kolego. Wiem, bo to mój temat Tutaj wyjaśniam dokładnie co trzeba zrobić, aby zarabiac z MAS Mixer bo jest o to sporo pytań, więc pomyślałem, żeby zrobić poradnik RE: Zarabiaj dużą kasę pracując kilka minut dziennie! - Pan Inwestor - 16-04-2016 13:36 A nie lepiej zaktualizować pierwszy temat o te informacje? Wówczas wszystko byłoby w jednym miejscu :-) Ps. Jakie są obecnie naliczenia na każdej paczce ($1, $50)? RE: Zarabiaj dużą kasę pracując kilka minut dziennie! - Matthew98 - 16-04-2016 14:51 (16-04-2016 13:36)Pan Inwestor napisał(a): A nie lepiej zaktualizować pierwszy temat o te informacje? Wówczas wszystko byłoby w jednym miejscu :-) Tamten temat jest i tak dość długi - więc za dużo czytania Poza tym informacje tam są, ale tutaj tłumaczę krok po kroku co i jak Poza tym jest to sposób na zarobek, więc uważam że nadaje się do działu poradniki Obecnie naliczenia między 2-3%, na paczkach za 50$ tymczasowo podniesione do 2-4% z powodu jakichś nieprawidłowości i niższych zarobków na tych paczkach. Program ma świetne zaplecze technicze, wszystko naprawiają ekspresowo 6,000+ rejestracji pękło w 6 dni działania! RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Radzioo - 16-04-2016 15:38 A co mi tam! Poszło z refa - mam taka nadzieje RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 16-04-2016 15:59 (16-04-2016 15:38)Radzioo napisał(a): A co mi tam! Poszło z refa - mam taka nadzieje Dzięki! Dużych zarobków życzę RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Radzioo - 16-04-2016 16:02 Wpłaciłem tylko drobniaki zalegające na payzie i bardziej liczę na farta z tymi poleconymi xD RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Wojtek574 - 16-04-2016 16:23 Straszne duże te naliczania długo pewnie ten serwis nie pociągnie... RE: Zarabiaj DUŻĄ kasę pracując KILKA MINUT dziennie! - Matthew98 - 16-04-2016 16:32 (16-04-2016 16:23)Wojtek574 napisał(a): Straszne duże te naliczania długo pewnie ten serwis nie pociągnie... 1-3% to duże naliczenia? (16-04-2016 16:02)Radzioo napisał(a): Wpłaciłem tylko drobniaki zalegające na payzie i bardziej liczę na farta z tymi poleconymi xD Powodzenia, mi już ok. 4$ wpadły z Mixera chociaż niektórzy wygrywali po 40/50$ jednego dnia wiec wielkiego szczęścia nie miałem |