Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Propozycje Miejsc na Zlot ZC 2016

Autor Wiadomość
RE: Propozycje Miejsc na Zlot ZC 2016
Sprawdź:
1 tyg lipca? Oj bardzo bardzo możliwe że będzie grubo Big Grin
Jestem za! Big Grin
U mnie raczej czerwiec odpada ale lipiec początek jak najbardziej dwa pierwsze weekendy mi pasują weekend 15-17 lipca dla mnie odpada a potem już pasuje mi wszystko sierpień cały też.

Ten pierwszy ewentualnie drugi weekend lipca będzie optymalny

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Jeśli chodzi o Skorzęcin to ludzi ogrom, miejscowość w 100% zaczyna żyć wieczorem, jeśli chodzi o jakiekolwiek rezerwacje to polecam zrobić to odpowiednio wcześniej, gdyż im bliżej sezonu tym naprawdę ciężej wyrwać coś fajnego. Atrakcji sporo, mnóstwo młodzieży, można poznać wielu ciekawych ludzi Smile
Przyszedł czas na moją propozycję, co powiecie na Mrągowo?
Praktycznie przez całe wakacje są tu jakieś imprezy, ludzie są przyzwyczajeni do baletów po 22 ponieważ jest to norma.
Do o koła same jeziora, możliwość wypożyczenia skuterów wodnych, rowerów, kajaków etc. Quady, rowery też się znajdą.
Na Pewno większość kojarzy tę mieścinę z Pikniku Country, który odbywa się co roku od 35lat ( tak wychodzi bo w tym roku jest 35 Piknik) http://www.it.mragowo.pl/imprezy-piknik-...19,pl.html

Jeśli chodzi o dojazd to tak jak już wcześniej ktoś pisał tory tu są ale pociąg nie dojeżdża, aczkolwiek jak śpiewa Cezary Makiewicz przesłyuchajcie sami

Jak widać nawet W. Cejrowski boso tu trafił i to nie jeden raz Smile
Jeśli chodzi o sam wygląd miasta to filmikiem bym się nie wzorował gdyż filmik ma jak widać po dacie dodania min. 9 lat a wiele się tu przez ten czas zmieniło.

Minusem są weekendowe kolejki w monopolowych w okresie wakacyjnym.

Wiec nie muszę chyba mówić Ci, dokąd w tym roku poprowadzi nas droga... Polecam
Glosy: Czaq (+1)
Z tego co widzę to Skorzecin to całkiem ciekawa miejscówka. Z racji na dość dobre położenie w centralnej Polsce każdy z dojazdem jest fair. Ja bym się pisał na zlot, a jeżeli byłby w owej miejscowości to deklaruję się na 99,9% ( zależy od mojej partnerki czy będzie miała wolne od pracy - o ile w ogóle znajdzie Jerk2 ). Zapewne MLN by się zabrał ze mną to jeszcze jedną osobę po drodze gdzieś mogę zgarnąć. Chyba, że pojedzie PKS'em to dwie Lol Także do zobaczenia Cool

Osoby które będą w temacie proszę o kontakt jeżeli będą znane szczegóły - nie śledzę forum na bieżąco.
(06-05-2016 14:02)DDK napisał(a):  Z tego co widzę to Skorzecin to całkiem ciekawa miejscówka. Z racji na dość dobre położenie w centralnej Polsce każdy z dojazdem jest fair. Ja bym się pisał na zlot, a jeżeli byłby w owej miejscowości to deklaruję się na 99,9% ( zależy od mojej partnerki czy będzie miała wolne od pracy - o ile w ogóle znajdzie Jerk2 ). Zapewne @[MLN] by się zabrał ze mną to jeszcze jedną osobę po drodze gdzieś mogę zgarnąć. Chyba, że pojedzie PKS'em to dwie Lol Także do zobaczenia Cool

Osoby które będą w temacie proszę o kontakt jeżeli będą znane szczegóły - nie śledzę forum na bieżąco.

DDK Twoim loszkowozem, tfu to znaczy passerati zawsze się przejadę Heart

[Obrazek: giphy.gif]
dziś podzwoniłem po tym skorzęcinie i troche lipa, żadnego domku do którego zadzwoniłem nie wynajmują na mniej niż 4 doby (te 4 dobry to najlepsza oferta jaką znalazłem, inne domki tam od 5 do 7 dni minimum), a już szczególnie przy licznych grupach. Może nico się jeszcze wypowie bo miał mi kiedyś konkrety ntt przesłać i dopytać kogoś kto ma tam domki ale się nie doczekałem Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Ja proponuję okolice Żywca(Beskid Żywiecki itd.) - byliśmy tam na weekend majowy w kilka osób z tego forum Cool i jeżeli chodzi o domki i miejsce na typową imprezę to ciężko będzie znaleźć coś lepszego w "sezonie". Ogrodzony plac z podgrzewanym basenem, altanka grillowa z dużą ilością miejsca, nocleg na przynajmniej 32 osoby no i w sumie w koło pełno atrakcji...2 domki 16-osobowe w cenie ~800 zł doba(za domek), bez problemu z zaklepaniem na kilka dni w okresie szkolnych wakacji.
http://meteor-turystyka.pl/naborach-korb...ielow.html

Zdjęcia nie oddają tego jak elegancko i klimatycznie jest w tych domkach Big Grin
Kilka km od Korbielowa byliśmy na quadach(Admin widział na fejsieBig Grin), tereny i frajda nie do opisania Smile

Jedyny minus to oczywiście lokalizacja, 10 km od słowackiej granicy.
Glosy: matii1111 (+1), szyweg (+1)
Wylecialo mi z glowy : / , bylem rowniez zajety. Dzis sie tym zajme i max do jutra wysle.
Może jakieś okolice Zakopanego ?
Wątek zamknięty