Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja tam nic nie polecam, bo wszystkie te programy są ryzykowne
Co nie zmienia faktu, że w nich działam: w MX, LikesXL, AdpackPRO i paru innych i jestem zadowolona.
O.
(09-04-2016 20:09)AleksandraN napisał(a): Ja tam nic nie polecam, bo wszystkie te programy są ryzykowne
Co nie zmienia faktu, że w nich działam: w MX, LikesXL, AdpackPRO i paru innych i jestem zadowolona.
O.
(27-04-2016 17:15)lucassr napisał(a): Czy wchodzenie do takich programów bez góry gotówki i bez polecania ma sens? W skrócie 100dolarów bez polecania jest sens się w to bawić?
Im szybciej wejdziesz tym szybciej kupisz paczki, tym szybciej zarobisz pierwsze pieniadze z paczki, tym kupisz wiecej paczek, tym szybciej wyplacisz poerwsze pieniadze.
(27-04-2016 17:15)lucassr napisał(a): Czy wchodzenie do takich programów bez góry gotówki i bez polecania ma sens? W skrócie 100dolarów bez polecania jest sens się w to bawić?
Im szybciej wejdziesz tym szybciej kupisz paczki, tym szybciej zarobisz pierwsze pieniadze z paczki, tym kupisz wiecej paczek, tym szybciej wyplacisz poerwsze pieniadze.
Za 10 dolarów już możesz dobrą inwestycję w siebie zrobić 100 na początek czemu nie? Cierpliwie do celu a ze 100 zrobi się 200, a potem 500 Powodzenia w razie pytań wal śmiało tu czy na prv
Ok więc spróbuję. Jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość usunięcia konta na future AdPro i założenia nowego? mam aktualnie tam konto chciałem zobaczyć jak to wygląda, jednak teraz chciałbym założyć nowe z reflinka od kogoś z forum.