Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-02-2016 09:26)RobieHajs2 napisał(a): A jak ktos zaproponuje cos swojego, na czym zarabia i daje mozliwosc zarobku innym to jest bee.
nikt ci nie broni zarabiać legalnie ale kradzież nazywana legalną rzeczą jest kłamstwem
jak pisałem wcześniej pazerność cię zgubiła
e-mail do amazon wysłany został, jeszcze zastanawiam się nad powiadomieniem policji w sprawie nakłaniania do popełnienia oszustwa ale zobaczę co amazon odpowie
(14-02-2016 09:12)ReadForums napisał(a): I po cholere sie sprzeczacie ? jak dzieci, komu sie podoba niech sie zglosi do niego i juz, pisanie mu ze jest be nie zatrzyma jego dzialan jesli czuje w tym dobry szmal a administracja zadecyduje co tu sie stane
zatrzymają go firmy poinformowane o jego przestępczej działalności i się chłopak nie wypłaci
te tysiące co zarabia o ile w ogóle je widział będą kroplą w morzu ilości potrzebnej gotówki jaką przyjdzie mu zapłacić
Amazon wie o tym procederze od lat. Nic z tym nie zrobil. Wie tez, ze sa SETKI osob, ktore tak jak ja oferuja swoje uslugi jawnie w internecie. Takze zwyczajnie przykro mi, ze zmarnowales na mnie tyle czasu.
takze pozdrawiam. i nastepnym razem zaczynaj dyskusje, gdy jestes pewien ze jestes przygotowany merytorycznie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2016 09:31 przez RobieHajs2.)
(14-02-2016 09:12)ReadForums napisał(a): I po cholere sie sprzeczacie ? jak dzieci, komu sie podoba niech sie zglosi do niego i juz, pisanie mu ze jest be nie zatrzyma jego dzialan jesli czuje w tym dobry szmal a administracja zadecyduje co tu sie stane
zatrzymają go firmy poinformowane o jego przestępczej działalności i się chłopak nie wypłaci
te tysiące co zarabia o ile w ogóle je widział będą kroplą w morzu ilości potrzebnej gotówki jaką przyjdzie mu zapłacić
Amazon wie o tym procederze od lat. Nic z tym nie zrobil. Wie tez, ze sa SETKI osob, ktore tak jak ja oferuja swoje uslugi jawnie w internecie. Takze zwyczajnie przykro mi, ze zmarnowales na mnie tyle czasu.
takze pozdrawiam. i nastepnym razem zaczynaj dyskusje, gdy jestes pewien ze jestes przygotowany merytorycznie.
graj kozaka dalej tylko przyśpieszasz podjęcie mojej decyzji o powiadomieniu kolejnych miejsc o twoim złodziejskim procederze jak i również nakłanianiu innych do popełnienia kradzieży
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2016 09:35 przez mikuss.)
(14-02-2016 09:26)RobieHajs2 napisał(a): ludzie, ktorzy nie maja pojecia o temacie nie powinni siac falszywych informacji...
Problemem to sa naciagacze od subsms, tego powinno sie kategorycznie zabronic. Bo to jest oszustwo za przyzwoleniem prawa (jesli jest regualmin) i jak powiedzial przedmowca nie jeden nie ma co do gara wlozyc przez was OSZUSTOW. Banda hipokrytow na tym forum, lansujacych sie na biznesmenow.
A jak ktos zaproponuje cos swojego, na czym zarabia i daje mozliwosc zarobku innym to jest bee.
Popieram cie w 100% juz gorsze jest subsms.Nawet jakby to bylo naciaganie to przynajmniej ta firma na pewno przez to z glodu nie umrze a zapewne nie zauwazy tego bo z tego prawa kozysta wiele osob.To ich problem jakby zauwazyli ze to jest naduzywane to by usuneli ten system a on wciaz jest.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.