Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rewolucja czy ewolucja - reaktywacja z innowacjami. Zapraszam!

Autor Wiadomość
RE: Nowy rok z pełną parą
Sprawdź:
Jedynie hotcpm i adsense są na stronie. Reszta to buxy, ankiety itd Smile Cięzko określić średnio bo czasem jest tydzien szału a czasem totalny brak wejść. Myślę, że ruch wygeneruje się z czasem
Powidzenia. Będę tutaj zaglądał czasem Smile
Ostatnio umarłem na trochę Smile Miałem dużo ważniejszych spraw i wracam z martwych. Porzucam prawie całkiem buxy na rzecz stron i projektów. Aktualnie dodałem recenzje Eken H9. Drugi projekt bedzie dotyczył wypraw w ruiny. O tym wkrótce. Celu również sobie już nie stawiam ze wględu na posiadanie czasu wolnego w różnym wymiarze.

Aktualizacje zarobków:
Clixsense $10.1454/$8 -
Cenne opinie 17zł/50zł
Adsense 23,63zł
HotCPM 0,63zł
RE: Rewolucja czy ewolucja - reaktywacja z innowacjami. Zapraszam!
Z powodów osobistych strona zamarła na pewien czas. Od dzisiaj liczę na nowo zarobki z samej strony. Poszerzam działalność o nowe działy zaczynając od #Apptronic czyli codziennej recenzji aplikacji o godzinie 18. Zapraszam!
Odpowiedz