Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kupiłem poradnik i twierdze, że nie potrzeba ograniczać ilości sprzedanych sztuk . Sposób można bardzo szybko przenieść do PPA/PPI. Więc możliwości są ogromne
Jako iż zostałem poproszony o ocenę poradnika chętnie napiszę moją opinię na temat sposobu i zarobków z przedstawionej metody w poradniku.
Na samym początku pragnę zaznaczyć, że poradniki jest wart swojej ceny, przy pierwszej lepszej okazji do zarobku, a jak ktoś chce znajdzie coś codziennie zarobi na dobre 3-4 takie poradniki jak nie więcej.
Oczywiście jak autor zaznaczył warto mieć dodatkowy wkład własny który będzie bardzo przydatny przy promocji programów i stron które mają przynieść nam zysk.
dodam od siebie, że większość ludzi na 100% spotkała się z tym co jest promowane, jednak polecam zakupić poradnik ze względu na metodę promocji która jest w nim przedstawiona. Warto też wspomnieć, że autor daje treści naprawdę bardzo ładnie przedstawione. Myślę, że cena jest naprawdę bardzo adekwatna do wiedzy którą się otrzyma.