Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiaj BTC grając w grę » Free BTC Miner.

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj BTC grając w grę
Sprawdź:
Powiedzcie mi.. nie mogę już zbierać tych surowców bo mam juz na maxa,satoshi mi nie nabije również podczas kopania, co robić dalej ? Jak ulepszać tego mojego górnika bo nie wiem..
czy tylko mi nie przyszedl mail aktywacyjny?
Fajna sprawa, ciekawie jak to się opłaci bez inwestycji. Poszedł ref.
Jaki jest program za polecenia?
Czemu w tym sklepie muszę cały czas wybierać te obrazki ? Trochę to czasu zajmuje rozpoznanie tych bochomazów.
(03-09-2015 20:19)fusek napisał(a):  czy tylko mi nie przyszedl mail aktywacyjny?
Na pewno doszedł, sprawdź spam.

(03-09-2015 21:29)ToxicIce napisał(a):  Fajna sprawa, ciekawie jak to się opłaci bez inwestycji. Poszedł ref.
Jaki jest program za polecenia?
Bez inwestycji ta gra jest xD. (inwestujesz satoshi zarobione w grze.)
Szczerze nie wiem ile procent za refa jest Big Grin.

(04-09-2015 14:26)Hunter2321 napisał(a):  Czemu w tym sklepie muszę cały czas wybierać te obrazki ? Trochę to czasu zajmuje rozpoznanie tych bochomazów.
To jest normalna captcha obrazkowa, musisz ją przejść pozytywnie.
Serwis jeszcze wypłaca?
Działa wam strona?Mnie ani na chrome,ani na mozilli nie działa.Podejrzana sprawa,bo kilka tygodni temu wszystko śmigało Undecided
U mnie działa, ale gra raczej nieopłacalna.
"An error occured running the Unity content on this page. See your browser's JavaScript console for more info. The error was:
uncaught exception: out of memory"

na trzech roznych przegladarkach wyskakuje mi taki komunikat, wiadomo o co kaman ?:O
Ulepszyłem trochę postać, spędziłem na tej gierce jakieś 20 h. Niestety później skrypt ma problemy z poprawnym naliczaniem satoshi. Przy każdej sprzedaży oskubuje mnie o 100-200. Nie polecam się w to bawić.
Wątek zamknięty