Cytat:Jak nie masz pojęcia o kulturystyce i o budowaniu masy mięśniowej to się nie udzielaj. Mięso ma w sobie najlepszej jakości białko. Jak jeszcze nie wiesz, białko jest głównym budulcem mięśni. Przeczytałeś trochę o kolesiu który jest wegetarianinem i jest duży, jak go zobaczyłem na grafice google to się załamałem. Ten człowiek jest zalany i niezbyt dobrze wygląda, również 50 cm w bicepsie to też niezbyt taki naturalny wynik, choć jeżeli mierzył łape z fat'em to ma 50 cm. 
Ja chciałem tylko doradzić koledze jak zrobić dobry brzuch, niestety dieta jest 60% sukcesu. Jeżeli chce mieć dobry brzuch, wyraźne kostki to niestety musi mięcha zbudować. To tyle ode mnie, przepraszam za spam.
Z całym szacunkiem, ale najlepszym i zarazem najszybciej przyswajalnym źródłem białka jest białko jajeczne

a za budowanie masy mięśniowej w głównej mierze odpowiedzialna jest dobrze zbilansowana dieta, ale przede wszystkim... węglowodany

Autor tego tematu, który często biega, musi dostarczać dużo energii, czyli inaczej mówiąc węglowodanów
PS
Przepraszam za zmianę tematu, ale takie wypowiedzi zmuszają do działania