Dziennik biegającego zarabiacza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik biegającego zarabiacza (/Temat-Dziennik-biegajacego-zarabiacza-119084) |
Dziennik biegającego zarabiacza - alfonsPL - 07-08-2015 13:46 Z góry chciałbym przeprosić za mój nick: nie wiem co mnie kiedyś natknęło aby taki wymyślić, no ale cóź...
Witajcie!
Rozpoczynam swój nietypowy dziennik aby się zmotywować (i być może moich potencjalnych czytelników). O czym będzie ten dziennik? 1. Tak jak wszystkie inne tutaj - o moich zarobkach internetowych sposoby zarobku: premium sms, HotCash Do tej pory: + zarobki na innych serwisach takich jak Fires, EasySub, Firesub, Freebiz etc. Był także moment, że zarabiałem na CashInPills, PortMMO oraz GameFlow. Mój cel: po prostu - zarobić jak najwięcej. Aktualnie zbieram ludzi do apki, a więc owoce pracy wkrótce. Cel na dzisiaj: Zbierać kolejne tokeny do apki 2. O bieganiu No i tu troszke nietypowy akcent dziennika. Otóż to postanowiłem biegać tak, aby za pół roku-rok wystąpić choćby w półmaratonie (tj. 21 km i 97,5 metra) . Co do tej pory? Zacznijmy od tego, że z bieganiem jako tako bezpośrednio styczności nie miałem - aczkolwiek trenowałem przez większość życia piłkę nożną i pływałem. Biegam od dwóch tygodni codziennie, z jednym dniem w tygodniu na odpoczynek i regeneracje - niestety jest to wymagane. Zaczynałem przez pierwsze 5 dni od 7,5km biegu. Po tym czasie udało mi się skoczyć na nieco wyższy level i biegałem 10km, a aktualnie (tj. od 2 dni) udaje mi sie pokonać 11km i nie czuję się po tym w ogóle wyczerpany, co więcej - aż dziwnie to brzmi, ale POLUBIŁEM biegać i weszło mi to w nawyk - jak nie pobiegnę czuję się źle. Co dzisiaj? - Bieg na 10km. - 100 brzuszków - niestety tę partie ciała także muszę wytrenować aby biegać poprawnie. Cel ogólny: wziąć udział w (PÓKI CO) półmaratonie - 21 km i 97,5 metra Polecam każdemu bieganie, poprawia nastrój i po jakimś czasie na prawdę wciąga. Dodam, że postanowiłem także nie brać żadnych używek (tj. palenie papierosów, także tych śmiesznych , alko itd) bo to źle wpływa na formę. 3. O nauce w szkole Ale o tym będę pisał po wakacjach... Przepraszam jeśli przynudzam. Zapraszam do obserwowania dziennika zainteresowanych. Najwyżej bede to pisał dla samego siebie Mam nadzieje, że to zmotywuje mnie jeszcze bardziej ps. O mnie: mam 16 lat, w necie zarabiam od 3. Interesuję się właśnie tą dziedziną, sportem oraz muzyką. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - LodzioMiodziox - 07-08-2015 14:37 Łooo 16 lat i takie zarobki.. Żałuję że wcześniej tutaj nie trafiłem :/ RE: Dziennik biegającego zarabiacza - WitoldC - 07-08-2015 14:38 To jest forum o zarabianiu a jednak najciekawsza jest druga część. PS. Ja też lubiłem biegać niestety przy dwóch paczkach fajek dziennie juź się nieda przebiec 100 m bez zadyszki, wiec odradzam palenie. Obserwuje. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - alfonsPL - 07-08-2015 16:15 Dziękuje za komentarze. Cytat:PS. Ja też lubiłem biegać niestety przy dwóch paczkach fajek dziennie juź się nieda przebiec 100 m bez zadyszki, wiec odradzam palenie. Dlatego nie warto zaczynać palić Ale pamiętaj, że w każdej chwili możesz rzucić, wszystko siedzi w Twojej głowie Kurde, zabrzmiało trochę jak w jakiejś sekcie MLM. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - explrlz - 07-08-2015 16:32 (07-08-2015 16:15)alfonsPL napisał(a): Dziękuje za komentarze.Hahah może kiedyś założysz sekty obserwuje dziennik ;d Wysłane z urządzenia mobilnego. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - Miczek - 07-08-2015 17:03 Taki małolacik, a takie zarobki Gratuluje, będę zaglądał RE: Dziennik biegającego zarabiacza - Pmxq - 07-08-2015 17:27 ładnie poleciałeś na hc, graty co do aktywności to ja przymierzam się do rozpoczęcia treningów crossfit ale wciąż nie mogę się zebrać powodzenia, na pewno będę zaglądał 2 RE: Dziennik biegającego zarabiacza - szykiryki - 07-08-2015 17:30 ładnie . I jesli chodzi o zarobki i bieganie. Sama robie praktycznie codziennie (no dobra, 5 dni w tygodniu ) dyszkę przed snem (rano niestety nie 'umiem' biegać), więc wiem jak oczyszcza umysł i pozwala na złapanie dystansu, ale też równowagi do dnia spędzonego w pracy, głównie przed kompem. Jesli masz możliwość dołącz do jakieś grupy, sekty biegaczy . Nie ma nic przyjemniejszego niż pasta-party przed maratonem. No i pamiętaj, że pierwszy maraton pociągnie za sobą następne! No i pamiętaj o tym: Ja po pierwszym maratonie mówiłam o swoim sukcesie (dla mnie to byl sukces po roku przygotowań!) każdemu . Powodzenia! RE: Dziennik biegającego zarabiacza - konrad123456789 - 07-08-2015 17:33 Powodzenia. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - alfonsPL - 07-08-2015 17:40 Cytat:Sama robie praktycznie codziennie (no dobra, 5 dni w tygodniu) Bardzo się ciesze, że są tutaj takie osoby jak Ty i dziękuje za wypowiedź w temacie. Właśnie, jak to jest z codziennym bieganiem? Bo trochę o tym poczytałem i generalnie fachowcy odradzają codzienny trening (duża możliwość przemęczenia, kontuzji etc.). Co o tym sądzisz? |