Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-07-2015 09:09)Sofokles napisał(a): Chyba że YT zrobi psikusa i w jeden dzień zamorduje Ci kilka kanałów
Swoja drogą, co aktualnie polecacie, jeśli chodzi o promowanie filmów? (Like, wyświetlenia, komentarze)
Można działać na własnych stronach - mniejsze prawdopodobieństwo "psikusa"
promowanie filmów - addmefast
(20-07-2015 09:55)8gruzin8 napisał(a): Rozumiem, że tu też pierwsze co spotyka instalującego to ostrzeżenie o virusach? Czy może jest w Cinstaller jakieś miłe zaskoczenie w tej kwestii.
Niestety taka specyfikacja zarabiania na ppi. Warto dodać że są to fałszywe alerty o 'potencjalnym' niebezpieczeństwie.
Wielu webmasterów dodaje info że jest to prawdopodobnie fake alarm.
(20-07-2015 14:17)AzotoN1 napisał(a): Ja korzystam z Net Cash Revenue i nie mam najmniejszego problemu z wirusami
Zgadza się, NCR jest wciąż bardzo dobre
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2015 10:59 przez full2000.)
(27-07-2015 12:37)Money. napisał(a): Podmieniłem linki, aby trochę dłużej sprawdzić serwis i mogę go polecić Bardzo przyjemny support, który chętnie pomaga.
Wypłatka za kilka dni
No widzisz ja staram się userom nie wciskać g*wna
Firma jest na prawdę rzetelna, nie ma problemu z wypłatami a support 24/7 - polecam cliqmedia na skype
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2016 16:12 przez full2000.)
Coraz wiecej dostaje pytan na ktore z powodzeniem odpowie wam support serwisów ppi.
Support CInstaller/NetCashRevenue nie gryzie! Warto w razie watpliwosci, pytań kontaktowac sie z supportem, sa friendly i zazwyczaj mówią po polsku. Takze w sprawie platnosci warto pamietac - CInstaller placi od 1$ minimum na Paypal - musicie wejsc do Reports a potem do Payouts to me i tam pojawia się przycisk request payment jesli uzbieracie zadeklarowane minimum do wyplaty. Natomiast NetcashRevenue placi po wyslaniu ticketa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 16:22 przez full2000.)