Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj rano obudziłem się z myślą że nie będzie czasu na prace przy komputerze, ze względu na obowiązki domowe, miałem dosłownie 15 minut z których moim celem na dziś było 50 zł, wycisnąłem 80 zł i jestem bardzo zadowolony, zobaczymy jak to jutro będzie.
Ile zarobiłem ?
Hotcash 80.00.-
TrafficMonsoon 0.44$ ŁĄCZNIE 80.00.-
---------------------------------------------- W tym miesiącu zarobiłem :
Cześć przyjacielu! Widzę, że ładnie ciśniesz, jak widzę, to kasa w tedy kiedy praca? Mam jeszcze jedno taki pytanie, działasz na facebooku czy na czymś innym
(19-07-2015 08:11)Zarobiony_Koles napisał(a): Cześć przyjacielu! Widzę, że ładnie ciśniesz, jak widzę, to kasa w tedy kiedy praca? Mam jeszcze jedno taki pytanie, działasz na facebooku czy na czymś innym
Co robiłem ?
Przez 2 dni dużo obowiązków domowych, jednak nie zabrakło czasu na prace w internecie, skutek baardzo pozytywny pewien eksperyment ze skrillem wypalił
Ile zarobiłem:
HotCash 118.00.-
SKrill 110.72 RAZEM 228.72.-
--------------------------------------------------- W tym miesiącu zarobiłem
Premium sms 820.72.-
TrafficMonsoon 5.29$ .-
21.07 nie pracowałem w ogole gdyz nie miałem na to czasu, 22.07 wzialem sie do roboty konkretnie efekt poniżej dniówka 200 zł przekroczona, spróbowałem z taką nietypową niszą na leadmore, masowy czat gdzie jest wiele osób 2 konta wystarczyły na 10 minut w to 10 minut wpadło prawie 1k wyswietlen i 11 leadow fajnie
HotCash 152.00.-
Leadmore 66.00.-
Skrill 10.00.- RAzem 224.00.-
Co robiłem ? ostatnie 2 dni przygotowywałem na spokojnie zaplecze i dziś rekord dniówki na HC 200 zł przekroczone, do tego wpadło paredziesiąt złotych na skrillu i dniówka jak najbardziej zadowalająca, rekordowa jest również skuteczność, ponad 40%. Planuje teraz utworzyć Landing Page bezposrednio pod moją nisze czyli artykuly z HC, czuje że poprawi to moją konwersje i zysk !
Pozdrawiam serwis HotCASH
Ile zarobiłem
Hotcash 224.00.-
Skrill 35.00.- RAZEM 259.00.-
---------------------------------------------------- W tym miesiącu zarobiłem