Sprawdź:
Zainteresowania: zarabianie przez internet, psychologia biznesu i sprzedaży, networking, elektronika
Coś o sobie: Jestem 22 letnim gościem, który zaczął robić pieniądze przez Internet w wieku 17 lat. Zaczynałem od sejfika i skacząc po prawie wszystkich możliwych sposobach zarobku skończyłem na G2A. Studiuję elektronikę i telekomunikację na jednej z warszawskich uczelni. Uczęszczam na wiele meetingów związanych z biznesem i rozwojem osobistym. Prowadziłem kilka blogów i stron, również jako redaktor w organizacjach e-sportowych.
Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Programy Partnerskie, Skracanie, Pisanie Tekstów
Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika):
-programowanie: C, C++, Java, Python, Delphi, LabVIEW, MATLAB, VHDL, xComfort, KNX (i tak więcej niż to konieczne)
-umiejętności pracy w grupie, rozwiązywania konfliktów, logicznego myślenia w sytuacjach stresowych
-zdolność pisania, tłumaczenia i formatowania tekstów
-znajomość Social Media Marketing
Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum:
2-10h(zalezy od dnia)
Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum?
-napisałem kilka poradników
-pomagam nowym użytkownikom
-prowadzę dziennik, który jest nie tylko motywatorem, ale i źródłem przydatnej wiedzy
Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ?
Jest tego sporo

Do końca roku chcę się nauczyć kilku nowych języków obcych i oraz zacząc prowadzenie bloga dot. marketingu i technik biznesowych. Kolejnym wyzwaniem jest zostanie tutorem na tym forum i zyskanie uznania wśród jeszcze większej grupy forumowiczów. Chciałbym wprowadzić na forum dział "szukam/jestem chętny do współpracy" w którym każdy mógłby znaleźć kompetentne osoby do inicjowania przedsięwzięc, prowadzenia stron, sklepów interenetowych itp.
Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko :
Jestem pewien, że szukacie kogoś takiego jak ja. Tutor, powinien być osobą, która jest na tyle obeznana w każdym temacie by być w stanie rozwiązać konflikt - taki własnie jestem. Mam pomysły na rozwój forum, a jak mówi stara prawda życiowa - "Kto stoi w miejscu, ten się cofa". Prowadzę mentoring na forum i cieszę się szacunkiem i zaufaniem użytkowników. Szanuję wszystkich na forum, niezależnie od ich stażu, doświadczenia, wieku i sposobu zarabiania. Jestem osobą nie konfliktową, ale gdy trzeba to wymagam respektowania zasad. Mam 5-letni staż jako użytkownik na forach zarobkowych zarówno polskich, jak i zagranicznych. Nawet jeśli nie zostanę tutorem, to nadal będę działał aktywnie na rzecz forum i jego użytkowników, bo osób należących do społeczności nie traktuję jak konkurencji lub obcych, ale jak partnerów w biznesie.
Napisałeś jakiś ciekawy artykuł? Poradnik? podzieliłeś się czymś ze społecznością? Przypomnij nam o tym wklejając link do tematu:
Dziennik, który jest źródłem wiedzy motywacji dla czytelników
Poradnik G2A
Poradnik o zdobywaniu gier za darmo
Informacja o bezpłatnym szkoleniu