Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Buxy dla początkujących » Moje subiektywne spostrzeżenia

Autor Wiadomość
RE: Buxy dla początkujących
Sprawdź:
Cudze chwalcie swego nie znacie... facepalm

...spójrz na sygnaturkę Idea

(05-08-2015 17:27)MrocznyKILL napisał(a):  Cudze chwalcie swego nie znacie... facepalm

rozumiem, że sejfik jest dla klikaczy, tak?
jakie jest minimum do wypłaty?
(05-08-2015 18:43)Leos2011 napisał(a):  
(05-08-2015 17:27)MrocznyKILL napisał(a):  Cudze chwalcie swego nie znacie... facepalm

rozumiem, że sejfik jest dla klikaczy, tak?
jakie jest minimum do wypłaty?

3 zł PP 10 zł bank 5 zł doładowanie tel

Możliwe, że spróbuję ale trochę jestem zniechęcony bo jestem na Zielonymail i Centrum reklamy i nie uzbierałem jeszcze w ogóle na wypłatę Sad
I jeszcze jedno pytanie: czy da się tam z samych klików tylko zarobić 10-15 centów dziennie?
Bo tyle średnio wychodzę np. na Cashnhits czyli około 35-45 groszy a minimum do wypłaty niskie i płaca w dolarach. Po dziesięciu dniach jest około 1,3$ zarobione a jak mam 2$ to robię wypłatę. Bux długo w sieci i wypłacalny więc czy mam tracić czas na klikanie w sejfiku jeśli inaczej nie zarabiam w necie czyli nie promuję swoich stron itp?
Prosiłbym o uczciwą odpowiedź.
(05-08-2015 21:17)Leos2011 napisał(a):  I jeszcze jedno pytanie: czy da się tam z samych klików tylko zarobić 10-15 centów dziennie?
Bo tyle średnio wychodzę np. na Cashnhits czyli około 35-45 groszy a minimum do wypłaty niskie i płaca w dolarach. Po dziesięciu dniach jest około 1,3$ zarobione a jak mam 2$ to robię wypłatę. Bux długo w sieci i wypłacalny więc czy mam tracić czas na klikanie w sejfiku jeśli inaczej nie zarabiam w necie czyli nie promuję swoich stron itp?
Prosiłbym o uczciwą odpowiedź.

Z samych klików dzienny zysk to ~30 gr. Uważam że jak na polskie realia to naprawdę sporo. I nie zapominajmy że minimum jest dość niskie więc szybko można wypłacić Smile

Kolejna sprawa sejfik ma około 8 lat i nigdy kłopotów z wypłatami nie było więc o to można być spokojnym. Co najważniejsze sejfik ma kilkanaście metod zarabiania Smile Nie sądzisz chyba że niemal 8 tysięcy złotych zarobiłem na klikaniu codziennie reklam za ~30 gr Tongue Jeśli w pełni wykorzystasz opcje zarobkowe sejfika to można naprawdę fajnie dorobić .

No dobra stary, poszło z reffa.
Zaczynamy ale na krótko bo kurde za niedługo urlop zaczynam Smile
Glosy: MrocznyKILL (+1)
(06-08-2015 08:00)Leos2011 napisał(a):  No dobra stary, poszło z reffa.
Zaczynamy ale na krótko bo kurde za niedługo urlop zaczynam Smile

Dzięki za zapis z ref jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało na PW w serwisie Smile

Na razie wyklikane 9gr...
W tym samym czasie na Cashnhits 11,5 centów...
Na razie porównanie na niekorzyść sejfika
(06-08-2015 12:10)Leos2011 napisał(a):  Na razie porównanie na niekorzyść sejfika

to się nigdy nie zmieni, w sejfik zarobisz 4-5 zł w miesiąc z klikania i więcej tutaj nie uzyskasz
dlatego, że stawki są jakie są to zapisanych osób xxxxxxxxxxx a aktywnych xx bo nie wielu się chce czas marnować bo większość ludzi umie liczyć koszty swego czasu, prądu, internetu i za byle co się nie bierze Smile
Odpowiedz