(20-05-2015 23:07)mlody222 napisał(a): Strona szydera na maksa
Zapisałem się z ciekawości...
A co najlepsze brak linku do promocji...
http://scr.hu/1dq0/3e0bd
Na górze przecież masz nawet na tym screenie co podałeś "dodaj stronę" tam się dodaję link, najpierw trzeba go wygenerować aby był dostępny, z tego co widzę konwersja w programach jest zadowalająca bo temat jest na innym forum kilka ludzi potwierdziło skuteczność nawet 12%, na tamtym forum widać że też krytykują grafikę bo wygląda strasznie ale z niektórych opinii wynika że fajne sumki można wyciągnąć niezależnie od wyglądu, a wypłaty są tego samego dnia od zlecenia, dziś się zarejestruje i przetestuje bo z tego co widać w Top10 na stronie serio można zarobić i to nie mało nawet na zwykłym spamie, a nie usłyszałem choć jednej opinie, że serwis nie wypłaca, czekam na inne opinie ludzi którzy już spróbowali bo do tej pory na razie wypowiadają się osoby, które nawet linku nie zrobiły więc trzeba rozważyć wszystkie opinie, na stronie widać info o beta-testach także dajmy adminowi szansę sie wykazać, dziś zauważyłem, że jest nowy wygląd programu livestram czyli widać, że ciągle jest coś robione