Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] » Droga nowicjuszki do własnego Volkswagena Lupo.

Autor Wiadomość
RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash]
Sprawdź:
Nie ograniczaj sie do fb. Skorzystaj z innych social media. Wyjdziesz lepiej niz na tym fb.
(29-04-2015 17:51)adios123 napisał(a):  Nie ograniczaj sie do fb. Skorzystaj z innych social media. Wyjdziesz lepiej niz na tym fb.

Dziękuję za radę, dziś próbowałam jeszcze spamu na ASK.fm, jutro dodam do tego filmy na youtube Smile.

Dzień 2 podsumowanie:

Naprawdę nie wiem jak Ci którzy mówią, że ze spamu wyciągają po 500UU, skoro mi zbanowali 2 konta FB po zaledwie 20UU (chcą weryfikacji dowodem...), ale kiedyś się jeszcze nauczę Smile. Skracam linki, używam świeżej przeglądarki, czyszczę ciasteczka, wysyłam posty z dużymi odstępami i zmienioną treścią - a parę postów i ban, troszkę to demotywujące...

[Obrazek: Dzien2.jpg]
Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash]
Kobiety na tym forum to mniejszość, dam ci kilka słów kluczy, które przy użyciu sztuki kombinacji pomogą ci wystartować, można stworzyć fajny pasywny dochód. Słowa klucze to: CHOMIKUJ, FILMY, PUSTY PLIK TXT, OPIS, LINK, FILMWEB. Nie wyłożę ci metody na tacy, bo nie tędy droga, aby zarobić coś w necie trzeba kombinować, teraz korzystając ze słów kluczy i główkując możesz opracować sobie fajny sposób. Jak coś zarobisz dzięki mojemu wpisowi jesteś zobowiązana skoczyć ze mną na kawę. Big Grin Pozdrawiam i życzę powodzenia. Smile

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
(29-04-2015 23:45)Snaggy napisał(a):  Kobiety na tym forum to mniejszość, dam ci kilka słów kluczy, które przy użyciu sztuki kombinacji pomogą ci wystartować, można stworzyć fajny pasywny dochód. Słowa klucze to: CHOMIKUJ, FILMY, PUSTY PLIK TXT, OPIS, LINK, FILMWEB. Nie wyłożę ci metody na tacy, bo nie tędy droga, aby zarobić coś w necie trzeba kombinować, teraz korzystając ze słów kluczy i główkując możesz opracować sobie fajny sposób. Jak coś zarobisz dzięki mojemu wpisowi jesteś zobowiązana skoczyć ze mną na kawę. Big Grin Pozdrawiam i życzę powodzenia. Smile

Przepraszam że się wtrące, pozwolisz że ja też skorzystam? Smile

Link Zapraszam do kupna!
Ciśnij i się nie poddawaj, początki zawsze są trudne Smile Trzymam kciuki!
Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash]
(30-04-2015 20:28)Czmiel napisał(a):  
(29-04-2015 23:45)Snaggy napisał(a):  Kobiety na tym forum to mniejszość, dam ci kilka słów kluczy, które przy użyciu sztuki kombinacji pomogą ci wystartować, można stworzyć fajny pasywny dochód. Słowa klucze to: CHOMIKUJ, FILMY, PUSTY PLIK TXT, OPIS, LINK, FILMWEB. Nie wyłożę ci metody na tacy, bo nie tędy droga, aby zarobić coś w necie trzeba kombinować, teraz korzystając ze słów kluczy i główkując możesz opracować sobie fajny sposób. Jak coś zarobisz dzięki mojemu wpisowi jesteś zobowiązana skoczyć ze mną na kawę. Big Grin Pozdrawiam i życzę powodzenia. Smile

Przepraszam że się wtrące, pozwolisz że ja też skorzystam? Smile

Jasne. Smile Korzystaj do woli. Smile Życzę powodzonka. Smile

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
(30-04-2015 20:28)Czmiel napisał(a):  Przepraszam że się wtrące, pozwolisz że ja też skorzystam? Smile

Oczywiście, że tak! Mam nadzieję, że mój dziennik bedzie inspiracją dla wszystkich początkujących i ze inni również będą wyciągać wnioski z pomocy jaką ja tutaj uzyskuje :-). Powodzonka :-).
Chętnie poobserwuję powodzeniaWink

Prostovzdrr, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Dzień 3 i 4

Te dwa dni poświęciłam na trochę inną niszę, która nie będzie spamem i mam nadzieję, że za parę dni coś w związku z nią się ruszy (bardzo pomógł mi Snaggy i dziękuję) Smile.

Poza tym dotarły do mnie startery pod spam na FB, lecz wszystkie moje konta padają po zaledwie kilku postach, a ludzie i tak nie wchodzą w moje linki i jest to demotywujące, więc nawet ich nie ruszyłam, bo nie wiem jakie błędy popełniam... A jak czytam dzienniki innych osób to już w pierwszy dzień coś im wpada Sad.
Glosy: BabyBuns (+1)
może spróbuj z tanieaukcje.com ? Program partnerski Smile lepiej wyjdziesz jak na subach Smile
Odpowiedz