Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no cóż ... jak to bywa, ogromna różnica ale pomyśl że strona musiała by na 1 osobie zarobić te 30$, co jest niemożliwe, każdy faucet reklamuje się super stawkami i potem pomniejsza nagrody jak się okazuje że jednak nie zarabiają tyle ile chcieliby
złote eldorado się skończyło, mam w sumie 90k i chyba wypłacę bo zbierać mi się też już za bardzo nie chce ;p
Po zmianie stawek zrezygnowałem i wypłaciłem na 4 levelu.
Narazie w btc-stack nadal jest 1500 satoshi co 10 minut i tu dozbieram o ile strona będzie nadal.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2015 13:26 przez dareo0045.)
Ja jestem aktualnie na 8lvl czyli mniej więcej półmetek (czasowo i ilościowo) to chyba pocisnę już do końca, do 20... akurat mam 3200/h więc nie jest aż tak źle.
Może jesteście wstanie polecić jakieś dobre krany? Takie powyżej 4k/h?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2015 15:35 przez szygorski.)
Nie wiem jak i innych,ale ja skończyłem na 4 levelu i wypłaciłem satoshi na portfel około południa.Narazie do tej pory satoshi nie doszło na blockhain.Być może do 48 h czas oczekiwania.