Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Advertzer - advertzer.com - Identyczne jak PV ROI 154%
Sprawdź:
Pomimo ze nie ma oficjalnej "tabelki" z codziennymi zyskami to nie tak dawno dodana historia BP a dzienne opoznienie, z tego co zauwazylem historia jest dnia poprzedniego i pewnie pojawia sie nowa gdy daja nowe reklamy o 0:00 czasu serwera.
Przepraszam za brak aktywności w "moim temacie", ale program mi po prostu nie leży. Zainwestowałem kilkanaście $ i nie jestem zadowolony.
Wątek do oddania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2015 21:29 przez mojbiznes.)
Advertzer dobry jest, choc stawki z dnia na dzien leca na lep na szyje, pewnie zaraz bedzie jakies totalne zalamanie Cos tam robia ale to wszedzie dodaja jakies nowosci zeby ludzion sie zdawalo ze wszystko idzie w dobra strone, ja narazie jestem i nie zamierzam rezygnowac.
Ja też jestem zadowlony, mam już odrobione 30% wkładu, więc jeszcze trochę i będzie czysty zysk. Klika się łatwo, lekko i przyjemnie. Czekam jeszcze na możliwość wypożyczania poleconych, jestem bardzo ciekaw jak to będzie działać.