Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
PS4 oczywiście, tańsza, w Polsce można dostać więcej używanych gier na PS4 niż na Xbox one oraz więcej Polskich graczy spotkasz na maszynce japońca niż na Xbox
ps4 jesli stac Cie na gry, one mam od premiery i ok. 10 pełnych gier w ramach abonamentu ea access (14.99 miesiecznie) (bf4/hardline/fifa 15/16/ufc/nba/dragon age itp itp)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2016 16:01 przez Liromir.)
Miałem i xboxa i ps-a na obecną chwile mam PS4 polecam serdecznie, bardziej mnie przekonał do siebie, jeżeli chodzi o gry jest ich coraz więcej i spokojnie można kupić używki. I te emocje jak grasz i innymi z całego świata Nazywa to się PlayStation Plus jest subskrypcją pozwalającą między innymi grać na PS4 w internetowe tryby multiplayer. "Bez opłacania abonamentu nie można grać z innymi osobami w takie gry jak FIFA 15, Battlefield 4 czy Call of Duty: Advanced Warfare. Wyjątkiem są darmowe produkcje z mikrotransakcjami. W War Thunder, PlanetSide 2 czy w pozostałe tytuły ze stale powiększanego katalogu free-to-play na PlayStation 4 można grać bez Plusa" i co najlepsze w ramach Plusa dostajemy gry za darmo - a konkretnie w cenie abonamentu. POLECAM PS4