Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
X-value - udziały, których wartość tylko rośnie oraz darmowe BTC

Autor Wiadomość
RE: X-value - udziały, których wartość tylko rośnie oraz darmowe BTC
Sprawdź:
Zobaczymy co wyjdzie z tego..

Wladuje tam 300k satoshi i zobaczymy strace to strace zyskam to zyskam. I tak lezy bezczynnie
(11-12-2014 16:58)bykonrado napisał(a):  Zobaczymy co wyjdzie z tego..

Wladuje tam 300k satoshi i zobaczymy strace to strace zyskam to zyskam. I tak lezy bezczynnie

ja tam wpłacam jakąś część tego co mam z kraników uzbierane Smile
działa już kaaaawał czasu, dopóki admini zarabiają to i my będziemy zarabiać
myślę, że będzie to trwało długi czas Smile
Ja tylko w 2 hyipach jestem juz ponad 4miechy oprocz digadz oraz aidverts. Mam nadzieje ze ten bedzie 3. Bede chcial byc na + w tym serwisie hmm 200k satoshi I tak to mam btc za free od AkaTM Na inwestycje wiec korzystam.
Super Shares – online for 312 days, wiec program dziala bardzo długo i jak widzicie wyplaty w liczniku ciągle przybywaja.

Ostatnio mialem marne naliczenia, bo w okolicach 0.5% , ale wczoraj było już 3%. Wiec wyrownalo sie. Darmowe satoshi tez w dalszym ciagu roznie naliczane, nie ma na to reguły niestety.
(11-12-2014 23:05)bartex89 napisał(a):  Super Shares – online for 312 days, wiec program dziala bardzo długo i jak widzicie wyplaty w liczniku ciągle przybywaja.

Ostatnio mialem marne naliczenia, bo w okolicach 0.5% , ale wczoraj było już 3%. Wiec wyrownalo sie. Darmowe satoshi tez w dalszym ciagu roznie naliczane, nie ma na to reguły niestety.

rynek btc się rozwija więc i program powinien długo działać i płacić
prawie rok przy kilku k osobach to jest bardzo długo a wraz z przyrostem osób będzie się to wydłużało

co do darmowych naliczeń zależą one od 3 rzeczy z tego co wyszukałem w obrębie informacji o programie :

ilości posiadanych udziałów
kursu btc-$
zarobku dziennego właścicieli

na podstawie tych 3 punktów na wszystkich rozdzielane są darmowe btc
Cytat:na podstawie tych 3 punktów na wszystkich rozdzielane są darmowe btc
No i ile tych darmowych BTC dziennie dostajecie? Tak pi razy drzwi?
(12-12-2014 14:16)Krakersik napisał(a):  
Cytat:na podstawie tych 3 punktów na wszystkich rozdzielane są darmowe btc
No i ile tych darmowych BTC dziennie dostajecie? Tak pi razy drzwi?

pi razy drzwi codziennie jest inaczej np dzisiaj miałem 0.002729
wczoraj 0.000789

różnie, wszystko zależy od tych 3 punktów
No to nie najgorzej. Chyba też coś wpłacę. Do tej pory wszystko pakowałem w cex.io ale licznik tam prawie w miejscu stoi. Nie wiem czemu. Jednego dnia mam 5k satoshi a następnego okazuje się że znowu 3k.
(12-12-2014 15:22)Krakersik napisał(a):  No to nie najgorzej. Chyba też coś wpłacę. Do tej pory wszystko pakowałem w cex.io ale licznik tam prawie w miejscu stoi. Nie wiem czemu. Jednego dnia mam 5k satoshi a następnego okazuje się że znowu 3k.

zależy w którym bloku są Twoje udziały, jaka trudność wydobycia itp itd
do codziennego zarobku wliczaj wszystko tzn btc i nmc bo jak sprzedasz to zwiększy ci pulę btc Smile

ja gromadzę btc tylko z kraników i dzieliłem na 2 a teraz dzielę na 3 :
zamieniam na $pm
wpłacam na cex.io
i od kilku dni wpłacam na x-value
Kolejna wyplata, zlecona dziś dla potwierdzenia wypłat instant:

[Obrazek: potw.jpg]
Wątek zamknięty