Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: X-value - udziały, których wartość tylko rośnie oraz darmowe BTC
(11-12-2014 16:58)bykonrado napisał(a): Zobaczymy co wyjdzie z tego..
Wladuje tam 300k satoshi i zobaczymy strace to strace zyskam to zyskam. I tak lezy bezczynnie
ja tam wpłacam jakąś część tego co mam z kraników uzbierane
działa już kaaaawał czasu, dopóki admini zarabiają to i my będziemy zarabiać
myślę, że będzie to trwało długi czas
Ja tylko w 2 hyipach jestem juz ponad 4miechy oprocz digadz oraz aidverts. Mam nadzieje ze ten bedzie 3. Bede chcial byc na + w tym serwisie hmm 200k satoshi I tak to mam btc za free od AkaTM Na inwestycje wiec korzystam.
Super Shares – online for 312 days, wiec program dziala bardzo długo i jak widzicie wyplaty w liczniku ciągle przybywaja.
Ostatnio mialem marne naliczenia, bo w okolicach 0.5% , ale wczoraj było już 3%. Wiec wyrownalo sie. Darmowe satoshi tez w dalszym ciagu roznie naliczane, nie ma na to reguły niestety.
(11-12-2014 23:05)bartex89 napisał(a): Super Shares – online for 312 days, wiec program dziala bardzo długo i jak widzicie wyplaty w liczniku ciągle przybywaja.
Ostatnio mialem marne naliczenia, bo w okolicach 0.5% , ale wczoraj było już 3%. Wiec wyrownalo sie. Darmowe satoshi tez w dalszym ciagu roznie naliczane, nie ma na to reguły niestety.
rynek btc się rozwija więc i program powinien długo działać i płacić
prawie rok przy kilku k osobach to jest bardzo długo a wraz z przyrostem osób będzie się to wydłużało
co do darmowych naliczeń zależą one od 3 rzeczy z tego co wyszukałem w obrębie informacji o programie :
ilości posiadanych udziałów
kursu btc-$
zarobku dziennego właścicieli
na podstawie tych 3 punktów na wszystkich rozdzielane są darmowe btc
No to nie najgorzej. Chyba też coś wpłacę. Do tej pory wszystko pakowałem w cex.io ale licznik tam prawie w miejscu stoi. Nie wiem czemu. Jednego dnia mam 5k satoshi a następnego okazuje się że znowu 3k.
(12-12-2014 15:22)Krakersik napisał(a): No to nie najgorzej. Chyba też coś wpłacę. Do tej pory wszystko pakowałem w cex.io ale licznik tam prawie w miejscu stoi. Nie wiem czemu. Jednego dnia mam 5k satoshi a następnego okazuje się że znowu 3k.
zależy w którym bloku są Twoje udziały, jaka trudność wydobycia itp itd
do codziennego zarobku wliczaj wszystko tzn btc i nmc bo jak sprzedasz to zwiększy ci pulę btc
ja gromadzę btc tylko z kraników i dzieliłem na 2 a teraz dzielę na 3 :
zamieniam na $pm
wpłacam na cex.io
i od kilku dni wpłacam na x-value