Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu

Autor Wiadomość
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu
Sprawdź:
Powodzenia i wysokich zarobków życzymy Smile
Mam jeszcze kilka pytan:

1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic.

2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych?

Smile

dawkos23, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Ktos powie? Smile

dawkos23, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
(09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a):  1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic.
Można nową stronę zrobić, a możesz także na swojej normalnej dodać nasze bannery Smile

(09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a):  2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych?
Możesz stworzyć własną niszą i wdrożyć na stronie naszego gatewaya płatności SMS.
Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji smutny . Czy jest szansa że przelew dotrze do mnie do piątku do godz 17 ? Będzie to moja pierwsza wypłata , około 100zł , bank to bzwbk.
(11-11-2014 01:20)dawid327 napisał(a):  Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji smutny . Czy jest szansa że przelew dotrze do mnie do piątku do godz 17 ? Będzie to moja pierwsza wypłata , około 100zł , bank to bzwbk.

Jako użytkownik Hotcash'a, który już parę wypłat zlecił powiem Ci tyle, że do piątku jej nie dostaniesz chyba, że byś wziął wypłatę Express a tak to szybciej niż 19 dnia od zlecenia wypłaty nie dostaniesz Wink
Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienie Big Grin
No nic to pozostaje mi teraz natrzepać leadów i wziąć super express , obecnie jestem bez piniędzyJerk2 dlatego muszę jak najszybciej coś wypłacić
Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada?
Myślę, że coś takiego wielu użytkownikom by się przydało, bo wiadomo by było gdzie opłaca się promować, a gdzie nasza robota idzie na marne Smile
P.S. mieliście dodać faviconę Cool
(11-11-2014 11:49)Lukasz149 napisał(a):  Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienie Big Grin
Napisz mi na GG czy brakującą kwotę mam dopłacić na PayPal, czy wrzucić do bilansu Smile

(11-11-2014 13:45)nitek44 napisał(a):  Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada?
Myślę, że coś takiego wielu użytkownikom by się przydało, bo wiadomo by było gdzie opłaca się promować, a gdzie nasza robota idzie na marne Smile
P.S. mieliście dodać faviconę Cool
W sumie to może nawet w tym tygodniu dodamy Smile Co do faviconki - zaraz się tym zajmę Smile
Odpowiedz