Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Żeby przestali spamować mi na telefon mam napisać do admina?
Przyszedł mi ostatnio SMS z informacją że od teraz stawka za leada wynosi 2zł... Przy moich zarobkach jeszcze mi nie zwiększyli stawki.
(26-10-2013 07:18)koza09 napisał(a): Żeby przestali spamować mi na telefon mam napisać do admina?
Przyszedł mi ostatnio SMS z informacją że od teraz stawka za leada wynosi 2zł... Przy moich zarobkach jeszcze mi nie zwiększyli stawki.
Najprościej zmień numer w ustawieniach.
Napisz do admina może Cie usunie z jakiejś tam listy choć wątpie
Uwielbiam ten wszechobecny pesymizm i spisywanie wszystkiego na straty nim na dobre się jeszcze zacznie. Co z tego że grupka pseudo inteligentnych już zaspamowała internet? O godzinie 17 to my ich zaspamujemy. I co z tego, że o godzinie 9 jeszcze żaden lead nie wpadł? Poczekaj do meczu chociaż i wtedy oceniaj to "Gran Derbi" (które jest El Clasico gwoli ścisłości) przedstawicielu grupy o której wspomniałem powyżej.
U mnie coś od 3 dni konwersja podskoczyła o 1.5 % i cały czas się utrzymuje
I tak dziwnie naliczają leady Patrzę mam 30 leadów odświeżam za 1 min i tutaj 39 tak jakby naliczali je seriami
Trzeba do nich napisać aby programy takie jak mecze itd. dawali z 1h przed meczem/walką bo większość stron zaspamowana
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-10-2013 08:44 przez adam064732.)